« Takaisin

Kashmir-huivi (AS-180-10) (valmistusvirhe)Hinta:25.80 €39.80 €

Tässä kashmir-huivissa on "lankapako" valmistusvirhe, joka näkyy toisessa kuvassa. Sen takia myymme sen 35% alennuksella.

Aidosta 100% kashmir-villasta valmistetut huivit ovat ihanan pehmeitä ja kauniita! Kuvat eivät pysty toistamaan kuvioinnin kauneutta ja värien loistoa... kuvat eivät myöskään kerro miltä aito kashmir-villa tuntuu omalla iholla, se täytyy tuntea itse! Kashmir-villa lämmittää viileällä säällä ja vilvoittaa lämpimässä.

Huivin mitat ovat n. 60cm X 180cm, lisäksi n. 5 cm pitkät hapsut molemmissa päädyissä. Huivin pääväri on hieman keskisinistä tummempi sininen, kuvioinnin väri on kullansävyinen bees. Kuviointi toistuu taustapuolella käänteisin värein.

Kashmirvillaa saadaan vain viileissä vuoristo-oloissa eläviltä kashmir-vuohilta; ne kasvattavat talvea varten pehmeän hienoa alusvillaa, jonka ne ravistavat pois kevään tullessa. Vuohipaimenet keräävät tämän villan, villa on niin ohutta ja hienoa että keritsemällä siitä osa tuhoutuisi ja arvokasta villaa jouduttaisiin heittämään pois, siksi sen annetaan irrota luonnollisella tavalla. Näin toimien vuohet myös elävät luonnollisen rytminsä mukaan eivätkä joudu luopumaan kevätkylmillä lämmittävästä alusvillastaan liian aikaisin. 

Laitumelta kerätty villa pestään, kuivataan ja lajitellaan tarkasti värin ja hienouden mukaan. Yhdestä vuohesta saadaan vuodessa vain n. 100 grammaa käyttökelpoista alusvillaa! Kaikkiaan eri villalajeja tuotetaan koko maailmassa noin 1 300 000 tonnia vuodessa, siitä kashmirvillan osuus on vain 0,5 prosenttia. Kysyntää kashmirvillalle olisi koko ajan enemmän kuin sitä pystytään tuottamaan.

Kashmirvillan hoito ja puhdistus:

Kashmirvilla hylkii likaa, siksi sitä ei tarvitse pestä kovin usein, paras puhdistustapa on pelkkä tuuletus ulkoilmassa. Pesun tulee tapahtua käsinpesuna viileässä vedessä hellävaraisesti ja miedolla kashmirvillalle tarkoitetulla pesuaineella.

Varastossa

Suosittelemme myös

Kashmir-huivit, useita värejä (AS-180)

kashmir-huivi-AS-180-ryhma.JPG&width=280&height=500
Aidosta 100% kashmir-villasta valmistetut huivit ovat ihanan pehmeitä ja kauniita! Kuvat eivät pysty toistamaan kuvioinnin kauneutta ja värien loistoa... kuvat eivät myöskään kerro miltä aito kashmir-villa tuntuu omalla iholla, se täytyy tuntea itse! Kashmir-villa lämmittää viileällä säällä ja vilvoittaa..
Hinta: 39.80 €

Kashmir-huivi (AS-180-22) (valmistusvirhe)

kashmir-huivi-AS-180-22-1v.JPG&width=280&height=500
Tässä kashmir-huivissa on "lankapako" valmistusvirhe, joka näkyy kahdessa viimeisessä kuvassa. Sen takia myymme sen 35% alennuksella. Virhe näkyy vain taustapuolelta, ei ollenkaan etupuolella.
Aidosta 100% kashmir-villasta valmistetut huivit ovat ihanan pehmeitä ja kauniita! Kuvat eivät pysty toistamaan..
Hinta: 25.80 €39.80 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »