« Takaisin

Kannellinen tarjotin jaloilla, 34 cm (TA-132)Tällä tarjottimella kakkupalat tai muut herkut pysyvät suojassa, eivätkä kuivahda niin nopeasti.

Tarjottimen materiaali on kiilloitettua alumiinia, myös kansi on alumiinia, joka on päällystetty kauniin sinisellä kankaalla. Samettimaiseen kankaaseen on kirjailtu erittäin kaunis marokkolainen koristekuviointi, tietysti käsityönä. Sisäpinta on mustaa kangasta. Kannen yläosassa olevat koristeet ovat myös alumiinia. Tarjottimen pohjassa on kolme lyhyttä jalkaa.

Tarjotin on n. 34 cm halkaisijaltaan, sen korkeus on n. 5,5 cm. Suojakuvun yläreuna on n. 30 cm:n korkeudella.

Varastossa
Hinta:69.00 €79.00 €

Suosittelemme myös

Tarjotinpöytä 76 cm, vaaleat jalat (TA-099)

marokkolainen-tarjotinpoyta-tarjotin-TA-099-1.JPG&width=280&height=500
Tämä 76 cm:n kokoinen tarjotinpöytä on kaunis katseidenkerääjä olohuoneessa. Jos et tarvitse sitä joka päivä on jalkakehikko taiteltavissa kasaan, ja itse tarjottimen voit jättää koristeeksi; tämän kokoisena sen voi vaikka vain laittaa seinää vasten, se on kaunis koriste sellaisenaankin.
Puusta tehty..
Hinta: 239.00 €

Tarjotin 33 cm

marokkolainen-tarjotin-TA-107-1.JPG&width=280&height=500
Kätevänkokoinen tarjotin moneen käyttöön, täynnä kauniita yksityiskohtia, halkaisija n. 33 cm, materiaali kiilloitettua alumiinia. Tarjottimien käsintehty kuvioinnit ovat kuvien mukaisia. Valmistettu Marrakechissa.
Kahvihetki, teehetki, käyttötarkoituksia on tämän kokoiselle tarjottimelle ön paljon;..
Hinta: 42.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »