Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pesualtaat 40 cm, keramiikkaa (KE-884 ja KE-885)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Keramiikka-allas KE-884168.00 €
Keramiikka-allas KE-885168.00 €

Näissä lähes samalla lailla maalatuissa keramiikka-altaissa on tyypilliset Fesin alueen värit: sinivihreä, kellertävä oranssi, hyvin tumma sininen ja punaiseen tai lilaan sävyttyvä ruskea ovat "Fesin värit". Kuvioinnin ero altaiden välillä on hyvin pieni, anteeksi jos lisäämme valinnan vaikeutta ;-)  Tilausnumero näkyy kuvien teksteissä.

Voit asentaa altaan sellaisenaan pöytätason päälle tai upottaa sen pöytätasoon. Pinta-asennusta ajatellen myös altaan ulkoreunaan on maalattu kuviointia. Myös valurautaisia telineitä altaille kuuluu tuotevalikoimaamme (tilaustuotteita).

Keramiikka-altaan valmistajat ovat ammattitaitoisia keramiikka-mestareita Fesin kaupungista. Fesin alueelta louhittava savi on valkosavea, joka on tiiviimpää kuin muualla Marokon maaperässä esiintyvä punasavi, ja siksi siitä valmistettu keramiikka on myös vahvempaa.

HUOM: altaan KE-884 reunakuvion maalauksessa on kohta, jonka jotkut katsovat kuuluvan käsityöhön, jotkut katsovat sen virheeksi, se näkyy viimeisessä kuvassa.  

Altaiden mitat:

yläreunan ulkohalkaisija n. 40 cm

ulkohalkaisija yläreunan alapuolelta (upotushalkaisija) n. 35 - 36 cm

suurin korkeus n. 15 cm

pohjareiän halkaisija n. 4,5 cm

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon kautta ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 17 cm (KE-925)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-925-1.JPG&width=280&height=500
Pehmeän vaalea rosanväriseksi maalattu kuviointi luonnonvalkoisella pohjalla: lämmin ja kaunis yhdistelmä. Keramiikkaulho on Safissa sijaitsevan keramiikkavalmistajamme tekemä.
Kulho on n. 17 cm halkaisijaltaan ja korkeus on n. 8 cm. Pohjaosassa on reiät, joista voit ripustaa kulhon myös seinälle koristeeksi..
Hinta: 18.90 €

Keramiikkakulho 25 cm (KE-867)

marokkolainen-keramiikka-kulho-astia-KE-867-1.JPG&width=280&height=500
Fesin alueella valmistetut keramiikkakulhot tehdään tiheärakenteisesta valkosavesta, josta saadaan vahvempi rakenne, kun muualla Marokossa maaperä on yleensä punasavea. Valkoiselle pohjalle maalatut mustat ja tummahkon punaiset kuviot, mukana myös joitain sinisiä kuvioita, koostuvat vanhoista berber-symboleista..
Hinta: 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »