« Takaisin

Pesuallas 30 cm, keramiikkaa (KE-331)Hinta:140.00 €

Romantiikkaa kylpyhuoneeseen: kaunis mustavalkoiseksi maalattu keraaminen pesuallas! Altaan ulkomitta on suurimmillaan vain 31 cm joten se on helppo sijoittaa pienemmänkin tason päälle.

Voit asentaa tämän sellaisenaan pöytätason päälle tai upottaa altaan pöytätasoon. Kuvassa olevia telineitä on myös saatavissa kauttamme.

Keramiikka-altaan valmistajana on ammattitaitoinen keramiikka-työntekijämme Fesin kaupungista. Fesin alueelta louhittava savi on valkosavea, joka on tiiviimpää kuin muualla Marokon maaperässä esiintyvä punasavi, ja siksi siitä valmistettu keramiikka on myös vahvempaa.

Allas on ulkohalkaisijaltaan n. 31 cm, sisähalkaisija on n. 26 cm, korkeus n. 13 cm ja pohjareiän halkaisija n. 49 mm

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Tagine-pata 30 cm (KE-711)

marokkolainen-tagine-pata-keramiikka-KE-711-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Pata on kooltaan sopiva 3-4 hengen aterian valmistukseen, ja se on valmistettu sopimusvalmistajallamme Marrakechissa.
Tämä Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu ruoan valmistukseen uunissa. Pata kestää myös sähkölevyn miedolla lämmöllä: jos..
Hinta: 59.00 €

Keramiikkalautanen 20 X 20 cm (KE-574)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-574-2.JPG&width=280&height=500
Safissa sijaitsevan keramiikkavalmistajamme kauneimpia töitä: erittäin kauniisti kohokuvioitu kaareva keramiikkalautanen. Kohokuvioinneista ja joidenkin muotojen pienestä epäsymmetrisyydestä näkee että tämä on ihmisen tekemää käsityötä, ei koneen tekemää massatuotantoa.
Tämän lautasen värimaailma on..
Hinta: 25.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »