Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hammam-pyyhkeet, useita värejä (PY-018)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Hammam-pyyhe, syvä tummanpunainen, PY-018-1244.90 €
Hammam-pyyhe, lämmin punainen ja musta, neliökuosi (PY-018-14)44.90 €
Hammam-pyyhe, lämmin punainen ja musta, V-kuosi (PY-018-15)44.90 €
Hammam-pyyhe, kelta-musta, neliökuosi (PY-018-18)44.90 €

Oikeiden hammam-pyyhkeiden hinta on puuvillan hinnan noususta johtuen noussut niin korkeaksi, että emme tällä hetkellä tuo niitä Suomeen; etsimme koko ajan edullisempaa toimittajaa tinkimättä kuitenkaan pyyhkeidemme laadusta. 

Kuvien yhteydessä näkyy pyyhkeiden tilausnumero värin mukaan.

Kauniita aitoja marokkolaisia hammam -pyyhkeitä (hammam = sauna). Nämä pyyhkeet ovat samaa hyvin vettä imevää ja nopeasti kuivavaa puuvillaa kuin hammam-pyyhkeet PY-009, mutta näiden kudonta on tehty erilailla ja pinta on saatu todella pehmeäksi! Pyyhkeen kudonta on myös erittäin kaunista (katso kuvista lähikuvat). Matkakäyttöä ajatellen pyyhe menee pieneen tilaan. HUOM: nämä pyyhkeet voidaan pestä pesukoneessa 60 asteen lämpötilassa.

Suuri koko: n. 190 X 100 cm. 

Vaikka tämä on alunperin tarkoitettu pyyhkeeksi, sopii se hyvin myös pöytäliinaksi tai vaikka huiviksikin, tuolin päälliseksi on viety hammam-pyyhkeitä ja onpa näistä tehty myös kietaisuhameitakin, katso kaksi viimeistä kuvaa. Varsin monikäyttöistä pyyhkeeksi suunnitellulta tuotteelta... Hammam-pyyhe on myös yksi suosituimpia lahjatuotteitamme!

Valmistettu Marrakechissa.

Huom: pyyhkeemme eivät ole turisti-alueilla myynnissä olevia ohuita ja hauraita pyyhkeitä vaan marokkolaisille tehtyjä, hyvälaatuisesta puuvillasta olevia, aitoja hammam-pyyhkeitä, jotka kestävät pesun 60 asteessa.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset Postin tai Matkahuollon noutopakettina saat ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Pyyhe, puuvillaa (PY-022)

marokkolainen-pyyhe-PY-022-kori.JPG&width=280&height=500
Pehmeästä puuvillasta tehty tukeva pyyhe, koko n. 80 X 60 cm. Marokossa näitä käytetään jalkapyyhkeinä tai suihkuhuoneen ja saunan pukuhuoneen lattialla, johon käyttöön ne myös sopivat hyvin tukevuutensa ansiosta.
Pyyhkeiden tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.
Valmistajana on hammam-pyyhkeidemme..
Hinta: 39.00 €

Hammam-pyyhkeet, useita värejä (PY-009)

hammam-pyyhe-ryhma-60.JPG&width=280&height=500
Oikeiden hammam-pyyhkeiden hinta on puuvillan hinnan noususta johtuen noussut niin korkeaksi, että emme tällä hetkellä tuo niitä Suomeen; etsimme koko ajan edullisempaa toimittajaa tinkimättä kuitenkaan pyyhkeidemme laadusta. 
HUOM: Monissa kaupoissa myydään nykyään pyyhkeitä hammam-nimellä; oikeat..
Hinta: 32.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »