Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nahkarahi 100 X 60 X 42 cm, täytettynä (PO-003 tilaustuote)Hinta:595.00 €

Muhkea ja pehmeän jämäkkä suurikokoinen nahkarahi istuimeksi tai jalkojen alle. Nahkarahi on viimeistelty hyvin, esimerkiksi jokaisen nahkapalan reunat on käännetty etteivät ne vuosienkaan kuluttua ala näyttää epäsiisteiltä.

Täytemateriaali on tukevaa flokkia, pohjassa vetoketju josta saat avattua rahin ja voit helposti lisätä tai vähentää täytettä oman mieltymyksesi mukaan. 

Valmistettu Marrakechissa.

Mitat:

pituus n. 100 cm

leveys n. 60 cm

korkeus n. 42 cm

Hyvä tietää nahkaraheistamme:

- nahka on vahvaa pässin nahkaa tai naudan selkänahkaa, jotka tiheäkuituisina eivät veny yhtä helposti kuin naudan vatsanahka >> rahisi säilyttää muotonsa kauemmin kuin naudan vatsanahasta valmistetut rahit

- ommel on tehty niin että se vastustaa nahkapalojen pyrkimystä erota toisistaan kovan rasituksen alla >> saumoihin ei ilmesty vanhemmitenkaan rakoja

- La Vie De Marrakechin palvelut: jos nahkarahisi vaurioituu voimme toimittaa sen takaisin valmistajalle, joka vaihtaa vahingoittuneet nahkapalat uusiin >> pidempi käyttöikä koska rahi on myös korjattavissa kohtuukustannuksin

Nahkarahin puhdistus ja hoito: Jos nahkarahisi likaantuu voit puhdistaa sen esim. kostealla liinalla, joka on kastettu mietoon saippuavesiliuokseen. Jos joudut hankaamaan likaa pois niin nahka ei saisi kastua märäksi, sillä kastuessaan se venyy paljon helpommin kuin kuivana, ja läpimärkää nahkaa voimakkaasti hangatessa on vaarana ryppyjen muodostuminen. Jos nahka kastuu ei sitä saa kuivattaa korkeassa lämpötilassa, vaan sen pitää antaa kuivaa itsestään normaali huoneenlämmössä. Rahisi nahkapinta pysyy siistinä ja pehmeänä jos levität siihen väritöntä nahanhoitoöljyä joidenkin vuosien välein. Myös rypsiöljy pehmentää nahkaa mutta se värjää sitä samalla tummemmaksi.

Tilaustuote - Kysy toimitusaika amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Nahkapouffi "Traditionnel" 50 X 35 cm (PO-184)

marokkolainen-nahka-rahi-pouffi-PO-184-11.JPG&width=280&height=500
Aidot marokkolaiset nahkapouffit ovat kauniita sisustuksen yksityiskohtia. Varsinaisesti ne on tarkoitettu jalkarahiksi, voit käyttää niitä myös istuimena. Tämä uutuusväri on vihreä, sävyä voisi kuvailla keväisen koivunlehden raikkaan vihreäksi. Materiaalina on vahva tiheäkuituinen naudan selkänahka..
Hinta: 110.00 € - 149.00 €

UUSI VÄRI: Nahkapouffi "Traditionnel Déco" 50 X 35 cm (PO-204)

marokkolainen-nahka-pouffi-rahi-PO-204-1.JPG&width=280&height=500
Juuri Marokosta saamamme pouffi on kuvissa vielä tyhjänä, täytettynä se on aivan yhtä kaunis ja ryhdikäs kuin muutkin pouffimme.
Tämä erittäin kauniisti koristeltu nahkapouffi koostuu tummanruskeasta yläpinnasta, kyljet on ommeltu konjakin värisistä ruskeista nahkakaistaleista, pouffin ulkomäkö on arvokkaan..
Hinta: 170.00 € - 209.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »