Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

TARJOUS: Nahkapouffi "Traditionnel" 50 X 35 cm (PO-216) hinta 110e/149e, NYT 90e/129e!Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Nahkapouffi "Traditionnel" PO-216, tyhjänä: normaalihinta 110e90.00 €
Nahkapouffi "Traditionnel" PO-216, täytettynä: normaalihinta 149e129.00 €

Tämä nahkapouffi on alunperin PO-083 -pouffi, mutta näyteikkunassa auringonpaiste on muuttanut kirkkaanpunaiset koristesaumojen langat oranssin sävyisiksi. Yläosan keskellä tähtikuvio on ommeltu erilaisella langalla, joten se on edelleen alkuperäisen värinen.

Jokainen voi itse päättää, onko kyseessä värivirhe vai kaunis väripaletti; päätimme kuitenkin tehdä tästä pouffista tarjouksen.

Marokkolainen nahkapouffi on tarkoitettu jalkarahiksi mutta voit käyttää sitä myös istuimena. Materiaalina on paksu ja vahva naudan selkänahka. Pouffin pohjassa on vetoketju täytteen lisäystä tai vähentämistä varten. Valmistettu Marrakechissa sopimusvalmistajallamme.

Näitä pouffeja on vain 1 kpl, voit tilata sen käyttövalmiiksi täytettynä, täytteenä käytämme flokkia eli puhdasta puuvilla-kierrätyskuitua, tai voit myös tilata pouffin tyhjänä ja täyttää sen itse esimerkiksi tekstiileillä.

Mitat: halkaisija n. 50 cm, korkeus n. 33-35 cm

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Hyvä tietää pouffeistamme:

- valmistettu pienistä nahkapaloista joiden venyminen on vähäisempää kuin suurten palojen >>  pouffisi säilyttää muotonsa pidempään

- nahka on vahvaa tiheäkuituista naudan selkänahkaa, joka ei veny niin paljon kuin naudan vatsanahka >> pouffisi säilyttää muotonsa kauemmin kuin naudan vatsanahasta valmistetut pouffit

- suurelle rasitukselle joutuville alueille on lisätty vahva kuitukangas vähentämään nahkaan kohdistuvaa rasitusta ja estämään ommel-lankaa ”leikkautumasta” nahkaan >> pouffisi kestää paremmin myös kovan ja äkkinäisen rasituksen

- ommel on tehty niin että se vastustaa nahkapalojen pyrkimystä erota toisistaan kovan rasituksen alla >> saumoihin ei ilmesty vanhemmitenkaan rakoja

- La Vie De Marrakechin palvelut: jos pouffisi vaurioituu voimme toimittaa sen takaisin valmistajalle, joka vaihtaa vahingoittuneet nahkapalat uusiin >> pidempi käyttöikä koska pouffi on myös korjattavissa kohtuukustannuksin

Nahkapouffin puhdistus ja hoito: Jos nahkapouffisi likaantuu voit puhdistaa sen esim. kostealla liinalla, joka on kastettu mietoon saippuavesiliuokseen. Jos joudut hankaamaan likaa pois niin nahka ei saisi kastua märäksi, sillä kastuessaan se venyy paljon helpommin kuin kuivana, ja läpimärkää nahkaa voimakkaasti hangatessa on vaarana ryppyjen muodostuminen. Jos nahka kastuu ei sitä saa kuivattaa korkeassa lämpötilassa, vaan sen pitää antaa kuivaa itsestään normaali huoneenlämmössä. Nahkapouffisi nahkapinta pysyy siistinä ja pehmeänä jos levität siihen väritöntä nahanhoitoöljyä joidenkin vuosien välein. Myös rypsiöljy pehmentää nahkaa mutta se värjää sitä samalla tummemmaksi.

Suosittelemme myös

Rahi 002 (tilaustuote)

rahi_002_1.jpg&width=280&height=500
 Pehmeästi täytetylla nahalla oleva puurunkoinen tukevasti istuva rahi. Tyylikäs koristekuviointi alumiinipinnassa tuo esiin klassisen marokkolaisen kuvioinnin ja myös kauniisti muotoillut kaarikuviot. Korotetut koristeosat ovat pronssia.
Valmistettu Marrakechissa.
Tämä rahi on tilaustuote, jonka voit..
Hinta: 660.00 €

Nahkapouffi "Traditionnel" 50 X 35 cm (PO-091)

marokkolainen-nahka-pouffi-rahi-PO-091-11.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen nahkapouffi, tässä mantelinvärisenä, on kaunis sisustuksen yksityiskohta sellaisenaankin, mutta varsinaisesti se on tarkoitettu jalkarahiksi ja voit käyttää sitä myös istuimena. Materiaalina on vahva tiheäkuituinen naudan selkänahka. Pouffin pohjassa on vetoketju täytteen lisäystä..
Hinta: 110.00 € - 149.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »