Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

UUTUUS: Nahkapouffi "Décoré" 45 X 40 cm (PO-232)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Nahkapouffi PO-232, tyhjänä175.00 €
Nahkapouffi PO-232, täytettynä (täytteet + työ 44e)219.00 €

Kun tilaat 2 pouffia tai rahia samassa tilauksessa, saat seuraavasta ostoksesta 20% alennusta! (matosta 5%)   Alennus on voimassa 6 kk ja koskee normaalihintaista tuotetta, myös tilaustuotetta. Tilattavista pouffeista vain 1 saa olla "Mini"-pouffi.

Juhlallisen kaunis erikoiskoristeltu pouffi, jossa nahkakaistaleiden väri on aavistuksen punaiseen suuntaan vivahtava korkeakiiltoinen tumma ruskea. Koristesaumat ja taidokas keskikuvio on tehty tummanruskeasta langasta. Pouffi on täysin oma mallimme, jonka on valmistanut sopimusvalmistajamme Marrakechissa. Yläpinnan reunalle on ommeltu koristekuvioita, koristelu on kuitenkin hillitympi kuin muissa "Décoré" -pouffeissa. Pouffissa käytetty nahka on vahvaa tiheäkuituista naudan selkänahkaa. Pohjassa on vetoketju täytteen lisäystä tai vähentämistä varten. Mikäli pouffisi tulee parkettilattialle, voit halutessasi tilata siihen myös vetoketjun vetimen päälle tehdyn suojan.

Voit tilata pouffin myös käyttövalmiiksi täytettynä, täytteenä käytämme flokkia eli puhdasta puuvilla-kierrätyskuitua. Voit myös tilata pouffin tyhjänä ja täyttää sen itse, esimerkiksi tekstiileillä.

Mitat: halkaisija n. 47 cm, korkeus n. 38 cm

HUOM: ruskean sävyisissä pouffeissa joidenkin nahkapalojen värisävyt saattavat hieman erota kuvissa näkyvistä sävyistä, koska nahan värjäys tehdään nahkaöljyllä eikä täsmällisiä sävyjä voida siksi tarkasti ennakoida. Jos haluat määritellä sävyt tarkemmin voit soittaa meille 040 1997800.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Hyvä tietää pouffeistamme: 

- valmistettu pienistä nahkapaloista joiden venyminen on vähäisempää kuin suurten palojen >>  pouffisi säilyttää muotonsa pidempään 

- nahka on vahvaa naudan selkänahkaa, joka tiheäkuituisena ei veny niin paljon kuin naudan vatsanahka >> pouffisi säilyttää muotonsa kauemmin kuin naudan vatsanahasta valmistetut pouffit 

- suurelle rasitukselle joutuville alueille on lisätty vahva kuitukangas vähentämään nahkaan kohdistuvaa rasitusta ja estämään ommel-lankaa ”leikkautumasta” nahkaan >> pouffisi kestää paremmin myös kovan ja äkkinäisen rasituksen

- ommel on tehty niin että se vastustaa nahkapalojen pyrkimystä erota toisistaan kovan rasituksen alla >> saumoihin ei ilmesty vanhemmitenkaan rakoja 

- La Vie De Marrakechin palvelut: jos pouffisi vaurioituu voimme toimittaa sen takaisin valmistajalle, joka vaihtaa vahingoittuneet nahkapalat uusiin >> pidempi käyttöikä koska pouffi on myös korjattavissa kohtuukustannuksin 

Nahkapouffin puhdistus ja hoito: Jos nahkapouffisi likaantuu voit puhdistaa sen esim. kostealla liinalla, joka on kastettu mietoon saippuavesiliuokseen. Jos joudut hankaamaan likaa pois niin muista että kastuessaan nahka venyy paljon helpommin kuin kuivana, ja läpimärkää nahkaa voimakkaasti hangatessa on vaarana ryppyjen muodostuminen. Jos nahka kastuu ei sitä saa kuivattaa korkeassa lämpötilassa, vaan sen pitää antaa kuivaa itsestään normaali huoneenlämmössä. Nahkapouffisi nahkapinta pysyy siistinä ja pehmeänä jos levität siihen väritöntä nahanhoitoöljyä joidenkin vuosien välein.

Suosittelemme myös

Nahkapouffi "Traditionnel" 50 X 35 cm (PO-222)

marokkolainen-nahka-rahi-pouffi-PO-222-11.JPG&width=280&height=500
Kun tilaat 2 pouffia tai rahia samassa tilauksessa, saat seuraavasta ostoksesta 20% alennusta! (matosta 5%)   Alennus on voimassa 6 kk ja koskee normaalihintaista tuotetta, myös tilaustuotetta. Tilattavista pouffeista vain 1 saa olla "Mini"-pouffi.
Tämä hillitty ja rauhallinen väri tunnetaan värikartoissa..
Hinta: 110.00 € - 149.00 €

Nahkapouffi "Traditionnel" 50 X 35 cm (PO-214, tilaustuote)

marokkolainen-nahka-pouffi-rahi-PO-214-1.JPG&width=280&height=500
Tämä pouffi on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Pouffi on kuvattu tyhjänä, täytettynä se on yhtä kaunis ja ryhdikäs kuin muutkin nahkapouffimme!
Kun tilaat 2 pouffia tai rahia samassa tilauksessa, saat seuraavasta ostoksesta 20% alennusta! (matosta 5%)   Alennus on voimassa 6 kk ja..
Hinta: 119.00 € - 158.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »