« Takaisin

Nahkapouffin ja nahkarahin vetoketjusuoja (PO-122)

Nahkapouffin tain -rahin pohjassa oleva vetoketjun vedin saattaa jättää jälkiä puu- tai parkettilattian pintaan. Vetoketjun vetimen päälle voimme teettää kuvan mukaisen suojan samanvärisestä nahasta kuin itse pouffikin on.

Teetämme suojan Suomessa paikallisella nahkasuutarilla; Marokossa suojia ei käytetä koska useimmiten lattiat ovat kivilattioita ja suuret matot peittävät lattiaa muutenkin.

Mikäli haluat tällaisen vetoketjusuojan, on pouffin tai rahin toimitusaikaan varattava 1 - 3 työpäivää normaalia pidempi aika; yleensä lähetämme tilatut tuotteet samana tai viimeistään seuraavana työpäivänä, joten suojatun vetoketjun kanssa tilauksesi lähtee 2-5 työpäivän kuluessa.

Tilaustuote - toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Hinta:15.90 €

Suosittelemme myös

Nahkapouffi 55 X 55 cm (PO-155, tilaustuote)

marokkolainen-nahka-rahi-pouffi-PO-155-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen nahkapouffi on kaunis sisustuksen yksityiskohta sellaisenaankin, voit käyttää sitä myös istuimena, tämä suurikokoinen pouffi soveltuukin siihen oikein hyvin. Tämän pouffin väreinä on vaalea manteli ja tumma ruskea. Materiaalina on paksu ja vahva naudan selkänahka. Pouffin pohjassa..
Hinta: 199.00 € - 265.00 €

Nahkapouffi "Traditionnel" 50 X 35 cm, 085

nahkapouffi-085-6.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen nahkapouffi on kaunis sisustuksen yksityiskohta sellaisenaankin, mutta varsinaisesti se on tarkoitettu jalkarahiksi ja voit käyttää sitä myös istuimena. Tämän keskiharmaan pouffin materiaalina on paksu ja vahva naudan selkänahka. Pouffin pohjassa on vetoketju täytteen lisäystä tai..
Hinta: 110.00 € - 145.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »