Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

UUTUUS: Kahvikupit (KE-1066)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Kahvikuppi ja lautanen, yksittäin ostettuna19.00 €
Kahvikuppisarja: 4 kpl kahvikuppeja ja lautasia66.00 €

Marokossa kahvi on perinteisesti juotu laseista, mutta nykyään käytetään myös kahvikuppeja, joiden pitää tietysti olla marokkolaista käsintehtyä keramiikkaa.

Nämä kahvikupit ja lautaset on ostettu Marrakechissa toimivalta sopimusvalmistajaltamme. Mustavalkoinen maalaus on perinteinen marokkolainen koristekuviointi. Voit pestä nämä keramiikka-astiat myös astianpesukoneessa.

Voit ostaa kahvikupit yksitellen tai 4:n kappaleen sarjana, ostaessasi sarjan säästät 10€ verrattuna yksittäiskappaleiden hintoihin.

Kahvikupin tilavuus on 1,5 dl, lautasen halkaisija 15 - 16 cm.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

UUTUUS: Pesuallas 40 cm, keramiikkaa (KE-1102)

marokkolainen-keramiikka-pesu-allas-KE-1102-1.JPG&width=280&height=500
Pelkistetty värimaailma: luonnonvalkoinen pohjamaalaus, jossa turkoosilla maalattu raidoitus. 
Voit asentaa tämän sellaisenaan pöytätason päälle tai upottaa altaan pöytätasoon. Pinta-asennusta ajatellen turkoosi raitakuviointi on maalattu myös altaan ulkopintaan. Myös valurautaisia telineitä altaille..
Hinta: 176.00 €

Tagine-pata 35 cm (KE-1054)

tagine-pata-tajine-KE-1054-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämä pata on kooltaan sopiva 4-5 hengen aterian valmistukseen. Pata on Marrakechissa sijaitsevan keramiikkavalmistajamme tekemä.
Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu ruoan valmistukseen uunissa. Myös kannen sisäpinta on lasitettu. Pata kestää..
Hinta: 79.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »