Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

POUFFIEN LISÄTARVIKKEET: VETOKETJUSUOJA, IRTOTÄYTEVaihtoehdot

Tuote Hinta
Vetoketjusuoja (ommeltuna paikalleen)19.00 €
Pouffin täyte erikseen ostettuna 7e/kg: kysy hinta ennen tilaamista!

VETOKETJUSUOJA:

Nahkapouffin tai -rahin pohjassa oleva vetoketjun vedin saattaa jättää jälkiä aran puu- tai parkettilattian pintaan. Vetoketjun vetimen päälle voidaan teettää kuvan mukainen suoja, joka suojaa lattian pintaa. Se pyritään tekemään samanvärisestä nahasta kuin pouffikin on, mutta kaikkiin väreihin ei löydy aivan samaa sävyä; vetoketjusuoja jää kuitenkin pouffin alle piiloon.

Teetämme suojan Kouvolassa nahkasuutarilla; Marokossa suojia ei käytetä koska lattiat ovat yleensä kivilattioita ja suurten mattojen peitossa. Vetoketjusuojan valmistus vie 2 - 4 työpäivää riippuen suutarin työtilanteesta. 

Huom: jos sinulla jo on täytetty pouffi ja haluat siihen vetoketjusuojan, kysy hinta 040 199 7800 tai tästä: joudumme veloittamaan pouffin tyhjennys- ja täyttötyöstä, pouffin täytyy olla tyhjä vetoketjusuojaa ommeltaessa. Laskemme myös toimituskulut pouffisi lähettämisestä sinulle.

*************************************************************************

POUFFIN TÄYTEMATERIAALI "FLOKKI" ERIKSEEN OSTETTUNA:

Pouffien ja rahien täytteenä käytämme flokkia, joka on puhdistettua puuvilla-kierrätyskuitua. Se säilyttää hyvin muotonsa pouffin sisällä ja pouffista saa tehtyä niin tukevan että sitä voi käyttää myös istumiseen. 

Jos sinulla jo on pouffi ja haluat itse täyttää sen, soita ensin 040 199 7800 tai ota yhteys tästä: kun kerrot pouffin mitat, ilmoitamme tarvitsemasi täytemäärän hinnan ja toimituskulut lähetykselle.

Ostaessasi meiltä uuden pouffin on se jo valmiiksi hinnoiteltu tyhjänä ja täytettynä.

*************************************************************************

SINULLA JO OLEVAN POUFFIN TÄYTTÖTYÖ:

Mikäli sinulla jo on pouffi ja haluat meidän täyttävän sen, tai haluat vanhaan pouffiisi uudet täytteet, voit toimittaa sen meille. Soita ensin 040 199 7800 tai ota yhteys tästä, kerro puffin mitat niin laskemme hinnan. Esimerkiksi 50 X 35 cm kokoisen pouffin täyttötyön hinta on 17€, täytettä siihen tarvitaan 6 kg, joka maksaa 42€. Laskemme myös toimituskulut pouffisi lähettämisestä sinulle.