« Takaisin

Huile d'Argan Créme de soin -kasvovoideLounais-Marokon ankarissa aavikko-olosuhteissa kasvaa Argan Spinosa -puu, se elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta maastosta. Sen pähkinöistä puristetaan puhdasta Argan -öljyä, jota arabimaissa on jo kauan käytetty sekä kasvojen että muun ihon hoitoon. 

Erittäin vitamiinirikas kasvoille tarkoitettu hoitovoide, joka kosteuttaa ja ravitsee kasvojen herkkää ihoa antaen uutta elinvoimaa. Sopii päivä- ja yökäyttöön.


Varastossa
Hinta:23.90 €

Suosittelemme myös

Argan-öljymylly (ei myynnissä)

Argan_mylly_1.JPG&width=280&height=500
Satojen vuosien ajan argan-puun pähkinän sisällä olevat mantelit on jauhettu massaksi yksinkertaisella käsikäyttöisellä kivimyllyllä. Siitä valuvaan argan-massaan sekoitetaan hieman vettä jotta se saadaan sopivan juoksevaksi öljyksi. Se on sellaisenaan valmista käytettäväksi ihon ja hiusten hoitoon, joihinkin..

Jalkaraspi 001

jalkaraspi-001-1.JPG&width=280&height=500
Poltetusta savesta käsityönä valmistettu jalkaraspi jalkapohjien terveydestä huolehtimiseen. Ei revi ihoa kuten metallinen raspi helposti tekee. Muotoilusta johtuen raspilla on myös jalkapohjaa hierova vaikutus. Valmistettu Marrakechissa.
Mitat:
halkaisija n. 6 cm
korkeus n. 4 cm..
Hinta: 3.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »