« Takaisin

Suitsukekartiot, useita eri tuoksujaSytytä suitsuke ja matkusta pois... matkusta rauhallisuuteen, matkusta jonnekin kauas mutta matkusta hitaasti... tai puhdista vain ilmaa. Sytytä suitsukekartio ja puhalla muutaman sekunnin kuluttua liekki sammuksiin: suitsuke jää hehkumaan ja levittää rauhoittavaa itämaista tuoksua kotiisi. Sopii myös jos haluat poistaa ummehtuneen hajun tai vaikkapa ruoanvalmistuksesta jääneet hajut.

Tietoa suitsukkeista ja niiden runsaasta tuoksuvalikoimasta löydät tästä!

Suitsukekartio on alaosastaan n. 13 mm leveä ja sen korkeus on n. 25 mm. Paloaika on n. 15 minuuttia. Jokaisessa pakkauksessa on mukana n. 3,5 cm:n kokoinen savesta poltettu polttoalusta.

Huom: kaikki suitsukkeemme ovat kasvipohjaisia eli sisältävät vain luonnon omia aineita.

Vihje: katso myös suitsuketelineitämme, joissa voit polttaa sekä suitsukekartioita että suitsuketikkuja. Suitsukekartiot soveltuvat poltettaviksi hyvin myös keramiikka-astioistamme löytyvissä kynttilä-astioissa tai tuoksu-kynttilälyhdyissä.

Huom: Marokossa ei valmisteta suitsukkeita, siksi nämä ovat Intiassa valmistettuja suitsukkeita joita käytetään paljon Marokossa.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Suitsukekartio African Violet ja poltto-alusta5.40 €
Suitsukekartio Eucalyptus ja poltto-alusta5.40 €
Suitsukekartio French Lavender ja poltto-alusta5.40 €
Suitsukekartio Indra Sandal ja poltto-alusta5.40 €

Suosittelemme myös

Suitsuketelineet, useita eri kuvioilla (PU-020)

suitsuketeline-PU-020-ryhma.JPG&width=140&height=250
Puusta valmistettu suitsuketikulle tarkoitettu kaunis teline. Suitsukkeesta putoava tuhka on helppo puhdistaa telineen päältä pois.
Suitsuketelineen mitat:
pituus n. 25 cm
leveys n. 3,5 cm
Hinta: 8.50 €

Suitsuketikut, useita tuoksuja

suitsukkeet-suitsuketikut-ryhma-1.JPG&width=140&height=250
Sytytä suitsuke ja matkusta pois... matkusta rauhallisuuteen, jonnekin kauas, hitaasti... tai puhdista vain ilmaa. Sytytä yksi tai useampi suitsuketikku ja puhalla muutaman sekunnin kuluttua liekki sammuksiin: suitsuketikku jää hehkumaan ja levittää rauhoittavaa itämaista tuoksua kotiisi. Sopii myös..
Hinta: 3.90 € - 5.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »