« Takaisin

Ghassoul Naturel a la Rose et Argan -maskiGhassoul Naturel a la Rose et Argan sisältää hienoksi jauhettuja ruusun nuppuja ja argan-pähkinän kuoren sisäpinnassa olevaa pähkinän ravintokerrosta, joka on kuivatettu auringossa ja jauhettu sen jälkeen hienoksi jauheeksi. Ghassoul Naturel on 100% luonnontuote, joka ei sisällä mitään keinotekoisia aine-osia.

Sekoita Ghassoul Naturel a la Rose et Argan -jauhetta ruusuveteen (kasvoja varten) tai veteen (muualle vartalolle) ja levitä seosta ihollesi. Anna sen vaikuttaa 15 - 20 minuuttia ja huuhtele pois lämpimällä vedellä. Ghassoul Natural puhdistaa ihon pintaa syvemmältä ja siten parantaa ihon aineenvaihduntaa. Puhdas iho pysyy terveempänä ja kauniina. Sopii erittäin hyvin myös herkälle ja kuivalle iholle.

Kaksi purkkikokoa, 150 g ja 200 g .

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Ghassoul Naturel a la Rose et Argan -maski 150 g17.90 €
Ghassoul Naturel a la Rose et Argan -maski 200 g21.90 €

Suosittelemme myös

Huile d'Argan Bio Savon Extra Doux -saippua

argan_saippua_2.jpg&width=280&height=500
Lounais-Marokon ankarissa aavikko-olosuhteissa kasvaa Argan Spinosa -puu, se elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta maastosta. Sen pähkinöistä puristetaan puhdasta Argan -öljyä, jota arabimaissa on jo kauan käytetty sekä kasvojen että muun ihon hoitoon. 
Erittäin vitamiinirikas..
Hinta: 8.50 €

Saippuateline, pronssia (ME-122)

saippuateline-pronssia-ME-122-1a.JPG&width=280&height=500
Tukevasta, vahvasta pronssista valmistettu saippuateline. Kiinnitys seinään käy helposti kahdella ruuvilla (ei mukana).
Marrakechilaisen metalliseppämme vuosikymmenien kokemuksella valmistamasta kauniista saippuatelineestä näkyy kaunis käsityö sekä koristelusta että hieman epäsymmetrisestä pohjalevyn..
Hinta: 54.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »