Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tilaustuotteiden tilaaminen

Kun olet kiinnostunut jostain tilaustuotteestamme voit kysyä lisätietoja tästä tai soittamalla 040 199 7800 / Amina tai Ari.

Selvitämme sinulle aikataulun ja varmistamme hinnan. Jos haluat tilaustuotteen eri värisenä tai eri kokoisena kuin se verkkokaupassamme on, tai jotain muita muutoksia siihen, sekin onnistuu koska tilaamme ne suoraan tekijöiltä. Tarvittaessa lähetämme kuvia haluamastasi tuotteesta ja mahdollisista vaihtoehdoista.

Jos päätät tehdä tilauksen tulee se Suomeen yleensä seuraavassa Marokosta lähtevässä toimituksessa. Lähetysten saapuminen kestää siitä kun tavarat viedään Marrakechissa huolintaliikkeeseen, siihen asti kun ne saapuvat liikkeeseemme Suomessa, lentorahtina noin viikon ja maantiekuljetuksena n. 2 - 3 viikkoa.

Yleensä laskutamme tilaustuotteiden hinnasta osan ennakkomaksuna, katso tästä kuluttajansuojalain mukainen selvitys ennakkomaksusta.

Mittatilausmatot: kun suunnittelet maton tilaamista, keskustelemme aina kanssasi myös puhelimitse, osaamme kysyä kaikki ne tiedot jotka maton tekijä tarvitsee tehdäkseen sinulle haluamasi maton. Olet myös tervetullut liikkeeseemme Kouvolaan keskustelemaan matostasi, voimme myös tulla näyttämään sinulle mattoja mikäli et asu kovin kaukana Kouvolasta. Mattojen toimitusaikataulussa täytyy huomioida maton valmistamiseen menevä aika (n. 3 - 10 viikkoa koosta ja tilausten sen hetkisestä määrästä riippuen).

Terveisin: Ari ja Amina Vierula

puh: 040 1997800

amina@marrakech.fi

La Vie de Marrakech Oy