Haluatko jotain marokkolaisia tuotteita joita ei ole valikoimissamme?

Voit tilata juuri sellaisia tuotteita kuin sinä haluat itsellesi!

Emme veloita mitään erillisiä tilausmaksuja mikäli tilaamasi tuote/tuotteet tulevat muun lähetyksemme mukana!

Käymme valitsemassa Marokosta tuotteita myymäläämme 5 - 6 kertaa vuodessa: jos haluat tilata jotain erilaista, pientä tai suurta, on se vaikka oman värisesi nahkatossut, mittatilausmatto, keramiikka-astiasarja tai pieni kynttiläteline, tuomme sen muun lähetyksemme mukana jolloin sen kuljetuskustannukset näyttelevät niin pientä osaa isossa lähetyksessä että emme veloita sinulta mitään kuljetusmaksuja. Voit tilata kauttamme kaikkea mahdollista mitä Marokossa valmistetaan, ja mikä voidaan tuoda laillisesti Suomeen.

Huom: mikäli kyseessä on suuria ja useita kymmeniä kiloja painavia tuotteita, kuten esimerkiksi isokokoisia huonekaluja, joudumme tietysti huomioimaan myös osan kuljetuskustannuksista.

Näin tilaat tuotteita:

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai käymällä myymälässämme. Helpoimmin tilaus onnistuu jos sinulla on kuva haluamastasi tuotteesta, mutta tilaaminen käy myös kertomalla mahdollisimman tarkasti mitä haluat. Kysymme sinulta kaikki tiedot mitä tarvitsemme.

Amina Vierula ottaa yhteyttä tuotteen tekijöihin jo ennen Marokkoon menoaan tai ollessaan Marokossa ja selvittää hinnan sekä tarkemman toimitusajan. Mikäli hinta ja toimitusaika sopivat suunnitelmiisi jätämme tilauksen valmistajalle ja tässä vaiheessa, mikäli kyseessä on tuote joita emme normaalisti varastoi, laskutamme sinulta 50% tuotteen hinnasta. Suoritamme itsekin maksun tuotteista aina tilatessamme niitä, pienet valmistajat eivät käytä ollenkaan laskutusta maksuvaihtoehtona.

Tuotteista, joiden valmistus kestää jonkin aikaa, pyrimme saamaan kuvia valmistuksen ajalta ja lähetämme kuvat sinulle: on mielenkiintoista nähdä esimerkiksi oman maton valmistumisen eri vaiheita. Amina käy myös itse tarkastamassa tuotteita niiden valmistuksen aikana, jolloin varmistuu että tulet saamaan juuri sen mitä olet tilannut. Mikäli tuote ei ole tilauksen mukainen ei sinun tarvitse ottaa sitä vastaan ja palautamme tietysti sinulle ennakkomaksun.

Mattojen tilaamisesta näet lisää tietoa täältä.

Lähetyksen matka Marokosta Suomeen:

Amina valvoo että kaikki tuotteet pakataan huolellisesti, jotta ne pysyvät ehjinä kuljetuksen ajan. Paikallinen huolintaliike hoitaa kuljetuksen järjestämisen ja ulostullauksen Marokosta. Käytämme lentorahtia mikäli lähetys ei ole kovin suuri ja painava, siinä tapauksessa kuljetus tapahtuu meritse. Lähetyksen saavuttua Suomeen hoitaa tullauksen jälleen huolintaliike, saatuamme tavarat tullista järjestämme lähetykselle mahdollisimman nopeasti kuljetuksen myymäläämme. Ilmoitamme tilaajille heti kun olemme tarkastaneet heidän tilaamansa tuotteet, ja hoidamme kuljetuksen heille sovitulla tavalla. Tavarat voi tietysti niin halutessaan myös noutaa itse myymälästämme Kouvolassa.

Ei niin pientä tavaraa ettemme toisi sitä tilauksesta, ei myöskään niin suurta tai erikoista tavaraa ettemme ainakin yrittäisi hankkia ja tuoda sitä. Kysy, haluamme toteuttaa toiveesi: amina@marrakech.fi tai puhelimitse 040 199 7800 / Amina tai Ari.