Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Haluatko jotain marokkolaisia tuotteita joita ei ole valikoimissamme?

Voit tilata juuri sellaisia tuotteita kuin sinä haluat itsellesi!

Emme veloita mitään erillisiä tilausmaksuja mikäli tilaamasi tuote/tuotteet tulevat muun lähetyksemme mukana!

Käymme valitsemassa Marokosta tuotteita myymäläämme 5 - 6 kertaa vuodessa: jos haluat tilata jotain erilaista, pientä tai suurta, on se vaikka oman värisesi nahkatossut, mittatilausmatto, keramiikka-astiasarja tai pieni kynttiläteline, tuomme sen muun lähetyksemme mukana jolloin sen kuljetuskustannukset näyttelevät niin pientä osaa isossa lähetyksessä että emme veloita sinulta mitään kuljetusmaksuja. Voit tilata kauttamme kaikkea mahdollista mitä Marokossa valmistetaan, ja mikä voidaan tuoda laillisesti Suomeen.

Huom: mikäli kyseessä on suuria ja useita kymmeniä kiloja painavia tuotteita, kuten esimerkiksi isokokoisia huonekaluja, joudumme tietysti huomioimaan myös osan kuljetuskustannuksista.

Näin tilaat tuotteita:

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai käymällä myymälässämme. Helpoimmin tilaus onnistuu jos sinulla on kuva haluamastasi tuotteesta, mutta tilaaminen käy myös kertomalla mahdollisimman tarkasti mitä haluat. Kysymme sinulta kaikki tiedot mitä tarvitsemme, jota osaamme toimittaa sinulle juuri haluamasi tuotteen.

Amina Vierula ottaa yhteyttä tuotteiden valmistajiin ennen Marokkoon menoaan tai ollessaan Marokossa, ja lähetämme sinulle valokuvia tuotteista joista olet kiinnostunut. Tämä on palvelua josta emme veloita mitään, vaikka ei löytyisikään sellaista minkä haluat ostaa. Kerromme sinulle tuotteiden hinnan ja toimitusajan. Mikäli haluamasi tuote on saatavissa jätämme valmistajalle tilauksen, ja jos kyseessä on tuote joita emme normaalisti pidä varastotavarana, laskutamme tässä vaiheessa 50% tuotteen hinnasta. Suoritamme itsekin maksut kaikista tuotteistamme tekijöille jo tilatessamme niitä, pienet valmistajat eivät tunne laskutus-sanaa... Tästä näet kuluttajansuojalain mukaisen selvityksen ennakkomaksusta.

Tuotteista, joiden valmistus kestää jonkin aikaa, pyrimme saamaan kuvia myös valmistuksen ajalta ja lähetämme nekin kuvat sinulle: on mielenkiintoista nähdä esimerkiksi oman maton valmistumisen eri vaiheita. Amina käy myös itse tarkastamassa tuotteet niiden valmistuksen aikana tai viimeistään niiden valmistuttua, näin varmistuu että saat juuri sen mitä olet tilannut. Mikäli tuote ei ole tilauksen mukainen ei sinun tarvitse ottaa sitä vastaan ja palautamme tietysti sinulle ennakkomaksun.

Mattojen tilaamisesta näet lisää tietoa täältä.

Lähetyksen matka Marokosta Suomeen:

Amina valvoo Marokossa ollessaan että kaikki tuotteet pakataan huolellisesti, jotta ne pysyvät ehjinä kuljetuksen ajan. Marokkolainen huolintaliike hoitaa kuljetuksen järjestämisen ja ulostullauksen Marokosta. Käytämme yleensä lentorahtia, mutta jos lähetys on kovin suuri ja painava tulee se maantiekuljetuksena. Lähetyksen saavuttua Suomeen hoitaa tullauksen huolintaliike, saatuamme tavarat tullista järjestämme mahdollisimman nopeasti kuljetuksen myymäläämme. Ilmoitamme tilaajille heti kun olemme tarkastaneet tuotteet kuljetuksen jäljiltä, ja toimitamme ne heille sovitulla tavalla. Tavarat voi tietysti niin halutessaan myös noutaa myymälästämme Kouvolassa.

Ei niin pientä tavaraa ettemme toisi sitä tilauksesta, ei myöskään niin suurta tai erikoista tavaraa ettemme ainakin yrittäisi hankkia ja tuoda sitä. Kysy lisää soittamalla 040 199 7800 tai lähetä kysymyksesi .