Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Haluatko jotain marokkolaisia tuotteita joita ei ole valikoimissamme?

Voit tilata juuri sellaisia tuotteita kuin sinä haluat!

Emme veloita mitään tilausmaksuja mikäli tilaamasi tuote/tuotteet tulevat muun lähetyksemme mukana.

Käymme valitsemassa Marokosta tuotteita myymäläämme 5 - 6 kertaa vuodessa: jos haluat tilata jotain erilaista, pientä tai suurta, on se vaikka oman värisesi nahkatossut, mittatilausmatto, keramiikka-astiasarja tai pieni kynttiläteline, tuomme sen muun lähetyksemme mukana jolloin sen kuljetuskustannukset näyttelevät niin pientä osaa isossa lähetyksessä, että emme veloita erillisiä kuljetusmaksuja. Mikäli kyseessä on suuria ja painavia tuotteita, kuten esimerkiksi huonekaluja, joudumme tietysti huomioimaan myös osan kuljetuskustannuksista. Voit tilata kauttamme kaikkea mitä Marokossa valmistetaan, ja mikä voidaan tuoda laillisesti Suomeen.

Näin tilaat tuotteita:

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella 040 1997800, sähköpostilla amina@marrakech.fi tai käymällä myymälässämme. Helpoimmin tilaus onnistuu jos sinulla on kuva haluamastasi tuotteesta, mutta tilaaminen käy myös kertomalla tarkasti mitä haluat.

Amina Vierula, itsekin Marrakechissa syntynyt, ottaa yhteyttä tuotteiden valmistajiin Marokossa. Lähetämme sinulle valokuvia tuotteista joista olet kiinnostunut ja selvitämme niiden hinnan ja toimitusajan. HUOM: tuotteista, joita emme normaalisti pidä varastotavarana, laskutamme tilausta tehtäessä 50% tuotteen hinnasta. Tästä voit lukea kuluttajansuojalain mukaisen selvityksen ennakkomaksusta. Suoritamme itsekin maksut kaikista tuotteista tekijöille jo tilausvaiheessa, pienet valmistajat eivät tunne laskutus-sanaa...

Tuotteista, joiden valmistus kestää kauemmin, pyrimme saamaan kuvia valmistuksen ajalta: on mielenkiintoista nähdä esimerkiksi oman maton tai lipaston valmistumisen eri vaiheita. Amina käy itse tarkastamassa tuotteet niiden valmistuksen aikana tai viimeistään niiden valmistuttua, näin varmistuu että saat juuri sen mitä olet tilannut. Mikäli tuote ei ole tilauksen mukainen ei sinun tarvitse ottaa sitä vastaan ja palautamme tietysti sinulle ennakkomaksun.

Mattojen tilaamisesta näet lisää tietoa täältä.

Lähetyksen matka Marokosta Suomeen:

Amina valvoo Marokossa ollessaan että kaikki tuotteet pakataan huolellisesti. Marokkolainen huolintaliike hoitaa kuljetuksen järjestämisen ja ulostullauksen Marokosta. Myös Suomessa lähetys tullataan huolintaliikkeen toimesta. Ilmoitamme tilaajille heti kun olemme tarkastaneet tuotteet kuljetuksen jäljiltä, ja toimitamme ne heille sovitulla tavalla. Tavarat voi tietysti niin halutessaan myös noutaa myymälästämme Kouvolassa.

Ei niin pientä tavaraa ettemme toisi sitä tilauksesta, ei myöskään niin suurta tai erikoista tavaraa ettemme ainakin yrittäisi hankkia ja tuoda sitä. Kysy lisää soittamalla 040 199 7800 tai lähetä kysymyksesi .