Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Haluatko jotain marokkolaisia tuotteita joita ei ole valikoimissamme?

Voit tilata juuri niitä tuotteita mitä sinä haluat!

Emme veloita mitään tilausmaksuja mikäli tilaamasi tuote/tuotteet tulevat muun lähetyksemme mukana.

Jos haluat tilata jotain pientä tai suurta, on se vaikka oman värisesi nahkatossut, mittatilausmatto, keramiikka-astiasarja tai pieni kynttiläteline, tuomme sen muun toimituksemme mukana, emme veloita tilauksestasi erillisiä kuljetusmaksuja. Mikäli tilauksessasi on suuria ja painavia tuotteita, kuten esimerkiksi huonekaluja, silloin joudumme huomioimaan myös osan kuljetuskustannuksista. Tuotetoimituksia Marokosta tulee 5 - 6 kertaa vuodessa. Voit tilata kauttamme kaikkea mitä Marokossa valmistetaan, ja mikä voidaan tuoda laillisesti Suomeen.

Näin tilaat tuotteita:

Ota yhteyttä puhelimella 040 1997800, sähköpostilla amina@marrakech.fi tai käymällä myymälässämme. Helpoimmin tilaus onnistuu jos sinulla on kuva haluamastasi tuotteesta, mutta tilaaminen käy myös kertomalla tarkasti mitä haluat.

Amina Vierula, itsekin Marrakechissa syntynyt, ottaa yhteyttä tuotteiden valmistajiin Marokossa. Käytämme sopimusvalmistajiamme aina kun se on mahdollista. Lähetämme sinulle valokuvia tuotteista joista olet kiinnostunut ja selvitämme niiden hinnan ja toimitusajan. HUOM: tuotteista, joita emme normaalisti pidä varastotavarana, laskutamme tilausta tehtäessä 50% tuotteen hinnasta. Tästä voit lukea kuluttajansuojalain mukaisen selvityksen ennakkomaksusta. Suoritamme maksut kaikista tuotteista tekijöille jo tilausvaiheessa, pienet valmistajat eivät tunne laskutus-sanaa...

Tuotteista, joiden valmistus kestää kauemmin, pyrimme saamaan kuvia valmistuksen ajalta: on mielenkiintoista nähdä esimerkiksi oman maton tai lipaston valmistumisen eri vaiheita. Amina käy itse tarkastamassa tuotteet niiden valmistuksen aikana tai viimeistään niiden valmistuttua, näin varmistuu että saat juuri sen mitä olet tilannut. Mikäli tuote ei ole tilauksen mukainen ei sinun tarvitse ottaa sitä vastaan ja palautamme sinulle ennakkomaksun.

Mattojen tilaamisesta näet lisää tietoa täältä.

Lähetyksen matka Marokosta Suomeen:

Amina valvoo Marokossa ollessaan että kaikki tuotteet pakataan huolellisesti. Marokkolainen huolintaliike hoitaa kuljetuksen järjestämisen ja ulostullauksen Marokosta. Myös Suomessa lähetys tullataan huolintaliikkeen toimesta. Ilmoitamme tilaajille heti kun olemme tarkastaneet tuotteet kuljetuksen jäljiltä, ja toimitamme ne heille sovitulla tavalla. Tavarat voi tietysti niin halutessaan myös noutaa myymälästämme Kouvolassa.

Ei niin pientä tavaraa ettemme toisi sitä tilauksesta, ei myöskään niin suurta tai erikoista tavaraa ettemme ainakin yrittäisi hankkia ja tuoda sitä. Kysy lisää soittamalla 040 199 7800 tai lähetä kysymyksesi .