Marokkolaisen sisustuksen erikoisliike

Marokkolaiset matot, nahkapouffit ja rahit, tarjotinpöydät, berber-tyynyt, hammam-pyyhkeet, käsinmaalattua keramiikkaa, Argan-öljyt ja paljon muuta! Astu sisälle marokkolaiseen kauppaan:

ARGAN -LAHJATARJOUKSET: valmiiksi lahjapakettiin pakattuina ihoa ja tuoksuaistia helliviä Argan-tuotteita, vaikka lahjaksi: klikkaa kuvaa ja katso!

Hyvä lahja-idea: sopimusvalmistajamme tekemät aidot marokkolaiset vuohennahkaiset tossut. Paljon eri värejä ja malleja: klikkaa kuvaa!

Suomen suurin, ja kaunein, valikoima käsin tehtyä keramiikkaa! Juuri tulleessa lähetyksessä paljon uusia keramiikka-astioita; seuraa sivujamme!

Kaikki matot ostamme aina suoraan tekijältä! Se takaa korkean laadun ja edullisemmat hinnat, ja rahat menevät työn tekijälle.

Katso myös boucherouite-mattojen uskomaton värimaailma! Myös nämä matot ostamme suoraan tekijältä.

Mattosivuillamme paljon aivan uusia marokkolaisia mattomalleja, tilaa mittojen mukaan itsellesi sopiva matto!

Mistä tuotteemme tulevat:

Käymme itse valitsemassa kaikki tuotteemme suoraan niiden tekijöiltä Marokossa, emme osta tukkukaupoista tai basaareista. Amina Vierula, kotoisin Marrakechista, suorittaa kaikki hankinnat. Tuotteiden osto suoraan valmistajilta hyödyttää sinua paljon:

  • korkea laatu: tekijät tietävät että ostamme heiltä vain jos olemme tyytyväisiä laatuun
  • hinta on edullisempi kun tukkuliikkeen provisio jää pois
  • tekijöiden luona näemme itse miten ja mistä materiaaleista tuotteet valmistetaan
  • kun asioimme tekijöiden kanssa voimme teettää mitä asiakkaamme toivovat
  • tuotteista maksamamme rahat saavat he, jotka tekevät nämä tuotteet, ei tukkukauppa

La Vie de Marrakech: Suomen suurin valikoima marokkolaisia sisustustuotteita! Kaikki on ostettu suoraan tekijöiltä.

Toimitamme myös suurempia astiasto-sarjoja ja sisustustuote-kokonaisuuksia kahvila- ja ravintolatiloihin, yritysten edustustiloihin, kauneushoitoloihin, hyvinvointiyrityksiin, jne… kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi

Voitte varata tiloihimme yksityistilaisuuden yhdistyksille tai vaikka ystäväporukalle: haluatteko kuulla marokkolaisesta kulttuurista, mattojen ja muiden tuotteiden valmistuksesta, materiaaleista, tarjoamme aitoa minttuteetä ja marokkolaisia pipareita tai pikkusuolaisia... kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi