La Vie de Marrakech: aidot marokkolaiset sisustustuotteet ja lahjatavarat

Sisustustuotteiden lisäksi meillä on myös laaja valikoima puhdasta luonnonkosmetiikkaa, tässä esimerkkejä:

Argan-öljyt ihonkosteutukseen ja ihonhoitoon: meiltä saat puhdasta argan-pähkinöistä uutettua öljyä johon ei ole lisätty mitään kemikaaleja!

Savon Noir eli "musta saippua": 100% luonnontuote ihon pintakerroksen kuorintaan. Valikoimissamme kolme jännittävää tuoksua.

Luonnon ruusuista tislattua ruusuvettä: ihastuttava kukkainen ruusuntuoksu ihollasi! 100% luonnontuote ilman mitään kemikaaleja.

Pehmeän lämmintä lampaanvillaa olevat Beni Ouarain -matot saat myös mittatilauksena ilman lisämaksua! Olemme marokkolaisten paimentolaismattojen asiantuntija Suomessa, sivuiltamme löydät myös tietopaketin matoista:

Aidot Beni Ouarain -paimentolaismatot, pehmeän lämmintä lampaanvillaa: valmistettu perinteisin menetelmin luonnonmaterialeista!

Beni Ouarain -maton voit tilata myös mittatilauksena: voit valita kuvion, värin ja koon omaan kotiisi sopiviksi. Emme veloita mitään lisämaksua tilauksista.

Aidot Beni Ouarain -matot valmistetaan käsityönä ja ne tehdään kestämään sukupolvien ajan! Kysy lisää: olemme marokkolaisten mattojen asiantuntija.

Marokkolaiset matot, pouffit, tarjottimet, keramiikka-astiat, nahkatossut, käsilaukut, Argan-öljyt...

Astu sisään marokkolaiseen sisustus-verkkokauppaan: marokkolaiset paimentolaismatot, nahkapouffit ja rahit, tarjottimet, tarjotinpöydät, hammam-pyyhkeet, tyynyt, marokkolaiset divaanit ja muut huonekalut... Meiltä löydät myös käsinmaalattua keramiikkaa, marokkolaiset nahkatossut, käsilaukut aitoa nahkaa, Argan -öljyt ja -voiteet, Argan-saippuat, ihania tuoksuja, itämaisia suitsukkeita, ja paljon muuta!

Marrakechista kotoisin oleva Mina Vierula käy itse valitsemassa kaikki tuotteet suoraan valmistajilta, emme asioi tukkukaupoissa tai basaareissa. Tärkeimmät valintaperusteemme ovat hyvin tehty työ ja korkealaatuiset materiaalit. Hankinnat suoraan tekijöiltä hyödyttävät sinua paljon:

  • hinta on edullisempi kun tukkuliikkeen provisio puuttuu välistä
  • korkea laatu: tekijät tietävät että ostamme heiltä jos olemme tyytyväisiä laatuun
  • tekijöiden luona näemme itse miten ja mistä materiaaleista tuotteet valmistetaan
  • asioimalla suoraan valmistajien kanssa voimme täyttää myös asiakkaittemme erikoistoiveet
  • eettisesti: tuotteista maksamamme rahat saavat he, jotka tekevät työn

Toimitamme myös suurempia sisustus-kokonaisuuksia kahvila- ja ravintolatiloihin, yritysten edustustiloihin, kauneushoitoloihin, hyvinvointiyrityksiin, jne… kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi

Voitte varata tiloihimme yksityistilaisuuden yhdistyksille tai vaikka ystäväporukalle: haluatteko kuulla marokkolaisesta kulttuurista, mattojen ja muiden tuotteiden valmistuksesta, materiaaleista, tarjoamme aitoa minttuteetä ja marokkolaisia pipareita tai pikkusuolaisia... kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi

Sivuiltamme saat myös paljon tietoa tuotteistamme ja niiden valmistuksesta, materiaaleista ja tekijöistä:

Tästä pääset katsomaan miten keramiikka-astiat tehdään

Tästä kuvasta pääset katsomaan paimentolaismattojen valmistusta

Astu tästä marokkolaiseen sisustuskauppaan, marhaban bikoum fi Marrakech:

Sisustus verkkokauppa La Vie de Marrakech