Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Marokkolaisten sisustustuotteiden erikoisliike

marokkolainen-beni-ouarain-matto MA-197Tästä kuvasta pääset katsomaan marokkolaisia mattojamme. Mittatilauksista emme veloita lisämaksua.

nahka-pouffi-rahi-la-vie-de-marrakech-oy

Tukevasta nahasta käsityönä valmistetut nahkapouffit! Yli 60 eri väriä ja mallia, myös valmiiksi täytettyinä! Ihmisen tekemiä. Sopivat myös joululahjaksi...

kashmir-huivi-la-vie-de-marrakechKashmir-huivit 100% kashmir-villaa: uskomattoman kauniit kuvioinnit, lämmin kylmällä, vilvoittava helteellä. ihmisen tekemä.
marokkolaiset-tossut-la-vie-de-marrakech-oy

Suosituin lahjatupotteemme: ihanan pehmeät ja lämpimät nahkatossut! Valitse yli 40:stä väristä ja mallista. Ihmisen tekemät.

ne-aidot-hammam-pyyhkeet-la-vie-de-marrakech-oy

Hammam-pyyhkeiksi nimitetään nykyään monia pyyhkeitä... Meiltä saat aidot hammam-pyyhkeet: vahvaa puuvillaa, pesu 60°. Ihmisen tekemät.

marokkolainen-kauppa-kouvolassa-la-vie-de-marrakech

Mistä tuotteemme tulevat:

Käymme itse valitsemassa kaikki tuotteemme suoraan niiden tekijöiltä Marokossa, emme osta tukkukaupoista tai basaareista. Amina Vierula, itsekin kotoisin Marrakechista, suorittaa kaikki hankinnat. Tuotteiden osto suoraan valmistajilta hyödyttää sinua paljon:

  • korkea laatu: tekijät tietävät että ostamme heiltä vain jos olemme tyytyväisiä laatuun
  • hinta: edullisempi hinta kun tukkuliikkeen provisio jää pois
  • tekijöiden luona näemme itse miten ja mistä materiaaleista ja kuka tuotteet valmistaa
  • kun asioimme suoraan tekijöiden kanssa voimme teettää myös erikoistoiveiden mukaisia tuotteita
  • tuotteista maksamamme rahat saavat he, jotka tekevät nämä tuotteet, ei tukkukauppa

Toimitamme myös suurempia astiasto-sarjoja ja sisustustuote-kokonaisuuksia kahvila- ja ravintolatiloihin, yritysten edustustiloihin, kauneushoitoloihin, hyvinvointiyrityksiin, jne… kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi

Voitte varata tiloihimme yksityistilaisuuden yhdistyksille tai vaikka ystäväporukalle: haluatteko kuulla marokkolaisesta kulttuurista, mattojen ja muiden tuotteiden valmistuksesta, materiaaleista, tarjoamme aitoa minttuteetä ja marokkolaisia pipareita tai pikkusuolaisia... kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi