Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tuoksupalat, useita eri tuoksuja (KOS-061)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tuoksupala, mieto myskin tuoksu9.90 €
Tuoksupala, voimakas myskin tuoksu9.90 €
Tuoksupala, musta myski14.50 €
Tuoksupala, musta myski peltirasiassa15.50 €
Tuoksupala, ambran ja myskin sekoitus, mukana ruusujauhetta12.50 €

Tuoksupalamme koostuvat luonnosta saatavista aineista ilman keinotekoisia kemikaaleja.

Tuoksupala levittää hyvää tuoksua huoneeseen. Se raikastaa keittiön esimerkiksi voimakastuoksuisen ruoan valmistuksen jälkeen, ja myös vaatehuoneeseen tuoksupalasta lohkaistu palanen levittää raikkaan, hyvän tuoksun. Myskin tuoksu makuuhuoneessa auttaa rauhoittumaan. Tuoksupalasta voit helposti murtaa tarvitsemasi kokoisen palan. HUOM: laita tuoksupala johonkin matalaan astiaan tai esimerkiksi metallifolio-palan päälle: tuoksuaine on imeytetty luonnon öljyihin, joista saattaa jäädä jälki.

Lasipurkissa tai metallifolioon käärittynä tuoksupala säilyy kuivassa tilassa ja valolta suojattuna useita vuosia, avoimessa tilassa se luovuttaa tuoksua 1 - 2 vuoden ajan.

  • Myski: saatavana mietona tai voimakkaana tuoksuna. Tuoksu on pehmeän makea, myskin tuoksua käytetään myös rauhoittumiseen. Myskiä tuottavat jotkut antilooppilajit, puhvelit ja härät. Eläimet houkuttelevat myskin tuoksulla toisen sukupuolen edustajia.
  • Musta myski: terävämpi, tavallista myskiä huomattavasti vähemmän makea ja kevyempi tuoksu. Musta myski on saatavana sekä irtopalana että myös pakattuna yksittäin pieneen kauniiseen peltirasiaan, joka on myös hyvä lahjaidea.
  • Ambran ja myskin sekoitus, mukana ruusujauhetta: hieman tavallista myskiä terävämpi, ei aivan niin makea tuoksu, vivahtaa kukkaiselle. Ambra on yleisimpiä parfyymeissä käytettyjä tuoksulahteitä. Ambraa tuottavat valaat, joiden oleskelualueilta löytyy ambraa kellumasta meren pinnalla.

Tuoksupalojen mitat ovat noin 1,5 X 3,5 X 4 cm.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Suitsuketeline "kukka", 12 cm (PU-128)

suitsuke-teline-PU-128-1.JPG&width=280&height=500
Puusta tehty kukan mallinen suitsuketeline, jonka keskellä on keraaminen teline suitsuketikuille. Siihen on tehty reiät viidelle tikulle; voit kokeille erilaisia tuoksujen sekoituksia. Tuhka putoaa telineen päälle eikä sotke esimerkiksi pöytäliinaa.
Puisen telineen halkaisija on n. 12 cm.
Lähetämme..
Hinta: 12.50 €

Suitsuketikut Royal Oud

suitsuketikut-suitsukkeet-royal-oud.JPG&width=280&height=500
Näitä Royal Oud -suitsuketikkuja poltetaan myös Marokon kuningas Muhammad VI:n linnassa, tai oikeastaan linnoissa, sillä kuninkaalla on useampia oleskelupaikkoja Marokossa. Kuningas on itse toivonut juuri tätä tuoksua, ja sen takia tätä suitsuketta myydään Marokossa Royal Oud -nimellä. Tuoksu on täyteläisen..
Hinta: 9.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »