Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hammam-pyyhkeet, useita värejä (PY-018)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Hammam-pyyhe, syvä tummanpunainen, PY-018-1244.90 €
Hammam-pyyhe, lämmin punainen ja musta, neliökuosi (PY-018-14)44.90 €
Hammam-pyyhe, lämmin punainen ja musta, V-kuosi (PY-018-15)44.90 €
Hammam-pyyhe, kelta-musta, neliökuosi (PY-018-18)44.90 €

Kuvien yhteydessä näkyy pyyhkeiden tilausnumero värin mukaan.

Kauniita aitoja marokkolaisia hammam -pyyhkeitä (hammam = sauna). Nämä pyyhkeet ovat samaa hyvin vettä imevää ja nopeasti kuivavaa puuvillaa kuin hammam-pyyhkeet PY-009, mutta näiden kudonta on tehty erilailla ja pinta on saatu todella pehmeäksi! Pyyhkeen kudonta on myös erittäin kaunista (katso kuvista lähikuvat). Matkakäyttöä ajatellen pyyhe menee pieneen tilaan. HUOM: nämä pyyhkeet voidaan pestä pesukoneessa 60 asteen lämpötilassa.

Suuri koko: n. 190 X 100 cm. 

Vaikka tämä on alunperin tarkoitettu pyyhkeeksi, sopii se hyvin myös pöytäliinaksi tai vaikka huiviksikin, tuolin päälliseksi on viety hammam-pyyhkeitä ja onpa näistä tehty myös kietaisuhameitakin, katso kaksi viimeistä kuvaa. Varsin monikäyttöistä pyyhkeeksi suunnitellulta tuotteelta... Hammam-pyyhe on myös yksi suosituimpia lahjatuotteitamme!

Valmistettu Marrakechissa.

Huom: pyyhkeemme eivät ole turisti-alueilla myynnissä olevia ohuita ja hauraita pyyhkeitä vaan marokkolaisille tehtyjä, hyvälaatuisesta puuvillasta olevia, aitoja hammam-pyyhkeitä, jotka kestävät pesun 60 asteessa.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset Postin tai Matkahuollon noutopakettina saat ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Hammam-pyyhkeet, useita värejä (PY-009)

hammam-pyyhe-ryhma-60.JPG&width=280&height=500
HUOM: Monissa kaupoissa myydään nykyään pyyhkeitä hammam-nimellä; oikeat hammam-pyyhkeet on tehty pelkästä puuvillasta, niissä ei ole muita materiaaleja, niiden imukyky on todella hyvä ja ne kuivavat nopeasti, ja niiden täytyy kestää 60 asteen konepesu! 
Kauniilla pastellisävyillä värjätty aito marokkolainen..
Hinta: 32.90 €

Pyyhe, puuvillaa (PY-022)

marokkolainen-pyyhe-PY-022-kori.JPG&width=280&height=500
Pehmeästä puuvillasta tehty tukeva pyyhe, koko n. 80 X 60 cm. Marokossa näitä käytetään jalkapyyhkeinä tai suihkuhuoneen ja saunan pukuhuoneen lattialla, johon käyttöön ne myös sopivat hyvin tukevuutensa ansiosta.
Pyyhkeiden tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.
Valmistajana on hammam-pyyhkeidemme..
Hinta: 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »