Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

TARJOUS: Tagine-padat "Cira du Nord", useita kokoja (KE-715 - KE-717)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tagine-pata Cira du Nord, koko 26 cm (2 - 3 henk.)85.00 €
Tagine-pata Cira du Nord, koko 36 cm (6 - 8 henk.)100.00 €
Tagine-pata Cira du Nord, koko 38 cm (8 - 10 henk.) TARJOUS: NORMAALIHINTA 115e96.00 €

Monilla keittiötarvikkeilla ja ruoka-astioilla on valmistaja, joka erottuu muista korkealuokkaisella viimeistelyllä, tarkoilla materiaalivalinnoilla, ja huolellisella työllä: tagine-padoissa se on Cira du Nord, lähellä Tangeria sijaitseva keramiikkavalmistaja. Olemme valinneet heidät yhdeksi sopimusvalmistajistamme.

Cira du Nord tagine-patojen pohja-astia on saven ja kivijauheen sekoitusta, jonka ansiosta ne ovat kestävämpiä kuin tavalliset tagine-padat, ja säilyttävät kuumuuden kauemmin. Kaikille pinnoille on poltettu vahva lasitus, myös kannen sisäpintaan, pohjan alapinta on viimeistelty hiomalla. Näillä tagine-padoilla voit valmistaa ruokaa uunissa tai myös sähkölevyllä miedolla lämmöllä, korkeintaan 25% maksimitehosta! Marokossa tagine-pataa käytetään usein myös hiiligrillillä. Uunissa paras sijainti padalle on uunin alataso, uunilämpö on hyvä säätää alalämmöksi, silloin tagine-padan ominaisuudet tuovat ruoan maun parhaiten esiin. Ja vielä: Cira du Nord tagine-patoja ei säilytetä kaapissa: perinteisesti muotoiltu kauniisti viimeistelty pata pitää olla näkyvillä keittiössä!

Mikä on tagine-pata: Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on perinteinen pohjois-afrikkalainen ruoanvalmistus-astia. Se sopii hyvin esimerkiksi liha- ja kanapatojen sekä erilaisten vihannesruokien valmistukseen ja myös tarjoiluun. Se on valmistettu tiheärakenteisesta savesta polttamalla. Pohja on tehty niin paksuksi että ruoka hautuu hitaasti ja tasaisesti. Yläosan muoto kierrättää kuumaa ilmaa ja siinä oleva kosteus valuu seinämiä pitkin alas ja imeytyy taas ruoan sisään. Ruoka säilyy kosteana ja hautuu todella meheväksi! Herkullista, tai kuten Marokossa sanotaan "oukla ladida!" (lausutaan "ukla ladiida").

Tagine-patojen mukana lähetämme myös marokkolaisia reseptejä: voit valmistaa aitoa tagine-ruokaa!

Cira du Nord -patojen mitat:

KE-715: ruokamäärä 2-3 henkilöä. Sisähalk. 22 cm, ulkohalk. 26 cm, korkeus 18 cm, paino n. 2,5 kg

KE-716: ruokamäärä 6-8 henkilöä. Sisähalk. 29 cm, ulkohalk. 36 cm, korkeus 25,5 cm, paino n. 5 kg

KE-717: ruokamäärä 8-10 henkilöä. Sisähalk. 31 cm, ulkohalk. 38 cm, korkeus 25,5 cm, paino n. 6 kg : NYT TARJOUSHINNALLA, 1 KPL JÄLJELLÄ

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Tagine-padan hoito: Tagine-pata pestään normaali astianpesuaineella käsinpesuna, ei astianpesukoneessa. Uunissa maksimilämmöksi suositellaan 160 astetta, sähkölevyllä ruokaa valmistettaessa on käytettävä mietoa lämpöä, ei suurta tehoa. Ennen ensimmäistä käyttöä suositellaan tehtäväksi seuraavaa: pata ja kansi upotetaan veteen 10 - 12 tunnin ajaksi, sen jälkeen ne voidellaan sisäpuolelta rypsiöljyllä 2 - 3 tunnin ajaksi, sitten huuhdotaan öljy pois ja aletaan valmistaa herkullisia ruokia... 

Suosittelemme myös

UUTUUS: Keramiikkalautaset 17 X 14 cm, useita eri värejä (KE-1148)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-1148-ryhma.JPG&width=280&height=500
Erittäin kauniisti maalatut keramiikkalautaset, marrakechilaisen keramiikka-sopimusvalmistajamme maalarimestari Abdelkarim on tehnyt todella kaunista jälkeä! Värit ovat kauniisti sopusoinnussa keskenään ja kuviointia voi kuvailla yhdellä sanalla: kaunis! Lautasten muotoilukin eroaa normaalista pyöreästä..
Hinta: 17.00 €

TARJOUS: Keramiikkamaljakko KE-021

keramiikkamaljakko-021-1.JPG&width=280&height=500
Kaunis käsinmaalattu keramiikkamaljakko, tummanharmaa raitakuviointi. Voit käyttää sitä kukkamaljakkona eläville kukille tai kuivakukille, ja se on kaunis koriste jo sellaisenaankin.
Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Maljakon mitat:
Suurin halkaisija n. 15 cm
korkeus n. 20 cm
Lähetämme tilauksesi..
Hinta: 39.00 €49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »