Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ihon hoito-raspi, useita eri värejä (KOS-063)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Ihon hoito-raspi KOS-063, vihreä-vaaleansininen9.00 €
Ihon hoito-raspi KOS-063, vihreä-tummansininen9.00 €
Ihon hoito-raspi KOS-063, punainen-lila9.00 €
Ihon hoito-raspi KOS-063, valkoinen9.00 €

Tällä ihon hoito-raspilla elvytät verenkiertoa ihon pintakerroksissa ja puhdistat kuolleen ihokerroksen helposti. Langoista solmittu pinta tuntuu miellyttävältä käyttää, se ei revi ihoa, voit käyttää sitä myös kasvojen iholla. Se on kuitenkin sen verran karhea pinnaltaan että tunnet sen parantavan verenkiertoa ja siitä johtuen lämmittävän ihoa.

Pinnan käsin solmittu lankakerros on tehty puukeskiön ympärille, muotoilu sopii hyvin käteen.  Halkaisija n. 7-8 cm. Ihon hoito-raspin voit pestä helposti vedellä ja miedolla saippualla..

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Ruusuöljy Sweet Sunnah Huile de Rose (KOS-054)

ruusuoljy-ihonhoito-KOS-054-1.JPG&width=280&height=500
Sweet Sunnah Huile de Rose on puhdasta ruusuöljyä, johon ei ole lisätty muita öljyjä. Se tuo ihollesi ihanan kukkaistuoksun suoraan luonnosta, sen lisäksi puhdas ruusuöljy rauhoittaa ihoa ja puhdistaa sitä pintakerrosta syvemmältä. Ruusuöljy myös vahvistaa kynsiä niille siveltynä.
Pullossa on 30 ml..
Hinta: 17.00 €

Sinapinsiemenöljy Assila Huile de Moutarde (KOS-056)

sinapinsiemenoljy-ihonhoito-KOS-056-1.JPG&width=280&height=500
Assila Huile de Moutarde -sinapinsiemenöljy sisältää sinkkiä, beta karoteenia, Omega-3 rasvahappoja sekä A- ja E-vitamiinia.
Päänahkaan ja hiuksiin kevyesti hierottuna sinapinsiemenöljy kiihdyttää hiustenkasvua ja vähentää hilseen muodostumista. Se myös hidastaa hiusten harmaantumista.
Sinapinsiemenöljy..
Hinta: 18.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »