Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tigontaf Argane ihonhoitoseerumit, useita erilaisia (KOS-058 - KOS-060)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tigontaf Argane Serum Visage (KOS-058)29.00 €
Tigontaf Argane Serum Vitamin C (KOS-059)29.00 €
Tigontaf Argane Cheeks Reddish (KOS-060)29.00 €

Erittäin korkealuokkaiset Tigontaf Argane ihonhoito-seerumit! Marokkolaisia Tigontaf Argane -ihonhoitotuotteita arvostetaan korkealle, niitä viedään jopa Saudi Arabiaan ja Dubaihin, jossa vaaditaan ihonhoitotuotteilta täydellisyyttä. Kolme suosituinta Tigontaf Arganen kasvojenhoitoseerumia ovat tässä:

Tigontaf Argane Serum Visage (KOS-058):

  • Käyttö: kosteuttaa kasvoja erittäin tehokkaasti (sopii myös herkälle silmänympärys-iholle) ja puhdistaa ihon epäpuhtauksia syvältä, ravitsee ja kiinteyttää ihoa, antaa suojaa UV-säteilyä vastaan. Levitä Serum Visage -seerumia kostealle iholle, se imeytyy nopeasti jättämättä iholle öljymäistä kerrosta.
  • Koostumus: argan-öljy, sahrami, kaktusviikunan siemenöljy, manteliöljy

Tigontaf Argane Serum Vitamin C (KOS-059):

  • Käyttö: vitamiinihappo-seerumi, jonka runsaat antioksidantit ovat tehokas hoito ihon ikääntymiseen ja ryppyjen estämiseen, se myös kirkastaa ihoa ja vähentää ihon karheutta.
  • Koostumus: vesi, propyleeniglykoli, risiiniöljy, ammoniumpolyakryyli-seos, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini, pantenoli, natrium-yhdisteet, tokoferyyliasetaatti, tuoksuaine

Tigontaf Argane Cheeks Reddish (KOS-060):

  • Käyttö: levitä 3 tippaa poskillesi ja huulillesi, saat niille luonnollisen kauniinpunaisen värin
  • Koostumus: argan öljy, aker fassi, unikonkukka, granaattiomena, vesi, B-vitamiini, risiinin siemenöljy, xanthan gum, glyserolin ja steariinihapon yhdiste, propyleeniglykoli, bentsyylialkoholi, tuoksuaine

Mitä ovat seerumit: seerumeiksi kutsutaan tiivistettyjä ihonhoitonesteitä, jotka sisältävät runsaammiin aktiivisesti vaikuttavia aineosia kuin tavalliset ihonhoitotuotteet. Siten seerumien tulokset näkyvät nopeammin. Varsinkin anti-age -tuoteissa seerumit toimvat tehokkaasti, koska niiden aktiiviainepitoisuudet ovat korkeita. Myös paikallisissa iho-ongelmissa niiden käyttö on helpompaa kuin tavalisten hoito-öljyjen tai -voiteiden.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; tästä näet kaikki toimitus- ja maksutavat.

Suosittelemme myös

Azzar Argan Oil Anti Hair Loss (KOS-050)

argan-shampoo-ihonhoito-KOS-050-1.JPG&width=280&height=500
Azzar Argan Oil Anti Hair Loss koostuu hiuksia ja päänahkaa hellivistä luonnon öljyistä, jotka kosteuttavat ja vahvistavat kuivia ja hauraita hiuksia. Se myös vähentää hilseen muodostumista ja kiihdyttää hiustenkasvua.
Hiero pieni määrä Azzar Argan Oil -hoitoainetta puhtaisiin hiuksiin koko niiden pituudelta..
Hinta: 32.80 €

Aker fassi -ihonhoitosarja (KOS-048)

aker-fassi-ihonhoito-KOS-048-02.JPG&width=280&height=500
Marokon berber-naisten satojen vuosien ajan käyttämä ihonhoitoaine aker fassi on yksi Marokon käytetyimpiä ihon kauneuteen ja puhtauteen liittyviä hoito-aineita myös nykyään. Luonnon kasveista jauhettu jauhe kosteuttaa ja pehmentää ihoa ilman mitään keinotekoisia kemikaaleja. Perinteiseen tapaan se on..
Hinta: 5.50 € - 12.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »