Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aker fassi -ihonhoitosarja (KOS-048)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Aker fassi -kuppi, jossa jauhetta (KOS-048-1)12.90 €
Aker fassi -kuppi, jossa jauhetta ja kiiltohiukkasia (KOS-048-2)12.90 €
Aker fassi -jauhe 10 g, ei kiiltohiukkasia (KOS-048-11)8.90 €
Aker fassi -jauhe 2 g, ei kiiltohiukkasia (KOS-048-12)5.50 €

Marokon berber-naisten satojen vuosien ajan käyttämä ihonhoitoaine aker fassi on yksi Marokon käytetyimpiä ihon kauneuteen ja puhtauteen liittyviä hoito-aineita myös nykyään. Luonnon kasveista jauhettu jauhe kosteuttaa ja pehmentää ihoa ilman mitään keinotekoisia kemikaaleja. Perinteiseen tapaan se on levitettynä poltetusta savesta tehdyn kupin seinämille, josta sitä kostuttamalla saadaan levitettyä iholle.    

Paras käyttötapa aker fassi -ihonhoitoon on kasvomaski: sekoita aker fassi -jauhetta veteen ja tee kasvoillesi naamio 10 - 20 minuutin ajaksi, huuhtele sen jälkeen pois runsaalla vedellä. Voit käyttää myös ruusuvettä, jolloin iho kirkastuu ruusuveden syväpuhdistavien ominaisuuksien ansiosta. Kuivalle iholle suositellaan valkosaven, rasvaiselle iholle vihersaven ja aker fassi -jauheen sekä veden sekoitusta.

Aker fassi -jauhetta voidaan käyttää myös meikkaamiseen, mutta huomioi että se värjää voimakkaasti, joten kokeile ensin ei-näkyvään ihonkohtaan. 

Aker fassi tuotevaihtoehdot:

  • Kuppi jossa aker fassi -jauhetta (KOS-048-1)
  • Kuppi jossa aker fassi -jauhetta ja kiillettä (KOS-048-2)
  • Aker fassi -jauhetta ilman kiiltohiukkasia, 10g pussi (KOS-048-11)
  • Aker fassi -jauhetta ilman kiiltohiukkasia, 2g purkki (KOS-048-12)

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Huile d'Argan Bio Savon Extra Doux -saippua

marokkolainen-argan-saippua-022.JPG&width=280&height=500
Lounais-Marokon ankarissa aavikko-olosuhteissa kasvaa Argan Spinosa -puu, se elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta alueesta, jossa saattaa olla jopa 10 sateetonta vuotta peräkkäin! Argan-puun pähkinöistä puristetaan puhdasta Argan -öljyä, jota arabimaissa on jo kauan käytetty sekä..
Hinta: 9.90 €

Ruusuöljy Sweet Sunnah Huile de Rose (KOS-054)

ruusuoljy-ihonhoito-KOS-054-1.JPG&width=280&height=500
Sweet Sunnah Huile de Rose on puhdasta ruusuöljyä, johon ei ole lisätty muita öljyjä. Se tuo ihollesi ihanan kukkaistuoksun suoraan luonnosta, sen lisäksi puhdas ruusuöljy rauhoittaa ihoa ja puhdistaa sitä pintakerrosta syvemmältä. Ruusuöljy myös vahvistaa kynsiä niille siveltynä.
Pullossa on 30 ml..
Hinta: 17.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »