« Takaisin

Divaanisohva, tyyny ja rahiHinta:1 800.00 €

Aito marokkolainen, Marrakechissa valmistettu divaani-sohva, joka sopii myös pohjoismaalaiseen kalustukseen.  

Sohvassa on tukeva ja vahva täyspuurunko, istuinosa koostuu kahdesta tyynystä, joissa on vetoketju vaahtomuovisen sisäosan poistamista varten esimerkiksi päällisen pesun takia. Pintakangas on kauniisti kuvioitua hyvin kulutusta kestävää ja likaa hylkivää kangasta.

Sohva ei ole upottavan pehmeä vaan paremminkin istuin-osan tyynyt ovat marokkolaiseen tapaan tukevat, joka on selälle terveellisempi lepoalusta.

Sohvan mukaan tulevista tyynyistä pyöreässä putkimallisessa sisusta on samaa tukevaa materiaalia kuin sohvan pehmusteet, neliskulmaisessa on normaalityynyn pehmeys.

Sohvan istuin-osan mitat ovat 170 cm X 60 cm ja korkeus 44 cm.

Sohvan kokonaisleveys on 195 cm, syvyys 75 cm, selkänojan suurin korkeus lattiasta 85 cm.

Rahissa on tukeva puurunko, pehmeähkö tyyny-osa ja se on päällystetty samalla kulutusta kestävällä kankaalla kuin sohvakin.

Rahin mitat ovat 49 cm X 49 cm ja korkeus noin 33 cm. 

Poikkeava toimitustapa: Tämän tuotteen toimituskustannukset eivät sisälly hintaan. Ota yhteyttä amina@marrakech.fi tai 040 1997800 / Ari Vierula niin suunnittelemme parhaan kuljetusratkaisun.

Kuljetustarjous: oma kotiinkuljetuksemme 150 km:n säteellä Kouvolasta vain 50€! 

Tilaustuote - Kysy toimitusaika amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Peitto Tadrast 034, 190 X 120 cm (tilaustuote)

peitto_Tadrast_034_190_cm_1.JPG&width=280&height=500
Tämä kaunisvärinen marokkolainen Tadrast -peitto on todella monikäyttöinen: se on kevyt ja ohut, joten voit käyttää sitä vaikka peittona nukkuessasi. Päiväpeitto, sohvan peite, seinäryijy tai vaikkapa matto; käyttökohteita on paljon! Perinteen mukaan Tadrast-peitteet ovat yleensä miesten valmistamia..
Hinta: 185.00 €

Sohva 002 (tilaustuote)

sohva_002_1.jpg&width=280&height=500
Tukeva puurunkoinen sohva, jossa on kaunis aluminikoriste pinnassa. Tässä sohvassa näemme taas marokkolaisen käsityön ammattitaidon, josta he syystäkin ovat ylpeitä! Myös me olemme siitä ylpeitä.
Sohvan istuinosa on jämäkän kovahko, ei upottava. Myös pyöreissä päätytyynyissä on kovahko pehmuste, suorakulmaiset..
Hinta: 1 670.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »