Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Berber-tyyny (TP-195)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Berber-tyyny TP-195, tyhjänä48.00 €
Berber-tyyny TP-195, täytettynä58.00 €

Perinteisin berber-symbolikuvioin koristeltu tyyny. Tyyny on valmistettu käsityönä, materiaali on lämmintä pehmeää villaa, myös taustapuoli. Punainen väri on melko kirkasta ja sävy keskipunainen (ei vaalea, ei tumma). Taustapuolen punainen on himmeämpää tiilenpunaista. Villan värjäyksessä käytetyt värit ovat kasvipohjaisia värejä ilman keinotekoisia kemikaaleja. Tyynyn tekijänä on ollut sopimusompelijamme Marrakechissa, itsekin berberi.

Näitä tyynyjä on vain 1 kpl, voit tilata sen valmiiksi täytettynä (puuvillavanulla) tai pelkän tyynyn päällisen.

Tyynyn mitat ovat n. 60 X 30 cm, paksuus täytettynä n. 15 cm.

Vihje: berber-tietosivultamme näet joidenkin tyynyssä käytettyjen berber-symboleiden merkityksen.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Tyyny Beni Ouarain (TP-220)

marokkolainen-beni-ouarain-villa-tyyny-TP-220-1.JPG&width=280&height=500
Pehmeän lämmin villatyyny, jonka pintaan on solmittu villanukkaa kuten Beni Ouarain matoissakin. Pohjaväri on luonnonvalkoinen ja siihen on solmittu musta Beni Ouarain -kuviointi. Tyyny sopii hyvin myös täydentämään sisustusta, jos sinulla on Beni Ouarain -matto! Myös tyynyn taustapuoli on villaa.
Tämäkin..
Hinta: 59.00 € - 69.00 €

Tyynyt (TP-225)

marokkolainen-tyyny-TP-225-1.JPG&width=280&height=500
Tyynyjen väri vaihtelee kirkkaasta hopeasta tummaan harmaaseen siihen osuvan valon suunnan mukaan. Kangas on kuultavapintaista pehmeää mutta vahvaa mobra-kangasta, jota käytetään Marokossa paljon huonekaluissa ja tyynyissä. Molemmat puolet ovat saman värisiä.
HUOM: tilatessasi 2 kpl tyynyjä saat ne..
Hinta: 39.00 € - 70.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »