Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

UUTUUS: Tarjottimet 60 cm, useita erilaisia



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotin TA-253, pinta hieman kiiltävä89.00 €
Tarjotin TA-258, pinta hieman kiiltävä89.00 €

Tarjottimien tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.

Tämä on yksi suosituimpia kokoja tarjotinvalikoimassamme, näihin mahtuu jo hieman suurempikin kahvi- tai teeastiasto. Näiden tarjottimien halkaisija on 61 cm.

HUOM: huomioithan että alumiinitarjottimien pinta saattaa hieman kuluneen näköinen ja pinnassa näkyvät usein ohuella terällä piirretyt kohdistuslinjat.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Alumiinitarjottimen puhdistus ja hoito: alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Konepesu ei sovi alumiiniastioille, älä käytä puhdistukseen myöskään jäykkäharjaksista harjaa, teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin voit käyttää alumiinin kiillotusainetta, mutta kokeile aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat.

Suosittelemme myös

Tarjotin-astia, antiikkia (TA-130, tilaustuote)

marokkolainen-tarjotin-antiikkia-TA-130-1.JPG&width=280&height=500
Perinteistä marokkolaista muotoilua: 1940- ja 1950 -luvuilla Marokossa käytettiin paljon näitä tarjotin-astioita esimerkiksi häälahjana; useita päiviä kestäneen hääjuhlan aikana marokolaisilla herkuilla täytetty tarjotin-astia ojennettiin hääparille. He saivat kauniin ja käytännöllisen astian; ruokapöydässä..
Hinta: 95.00 €

Tarjotin 87 cm, useita erilaisia (tilaustuote)

marokkolainen-tarjotin-87cm-TA-194-1.JPG&width=280&height=500
Tämä tarjotin on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Suurikokoisia, halkaisijaltaan n. 87 cm olevia tarjottimia, kaikissa paljon arvostetun alumiiniseppämme tekemiä kauniita yksityiskohtia! Tarjottimia on saatavana erilaisilla kuvioinneilla. Materiaali kiilloitettua alumiinia. Valmistuspaikkakunta..
Hinta: 175.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »