Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

UUTUUS: Keramiikkalautaset, tarjottimet, 44 cm (KE-1173 ja -1174)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Keramiikkalautanen KE-117379.00 €
Keramiikkalautanen KE-117479.00 €

Suurikokoiset keramiikkalautaset, tai paremminkin tarjottimet. Jännittävä savunharmaan valkoinen pohjaväri, koristekuviointi on maalattu mustalla, tiheästi viivoitetut kuviot näyttävät kauempaa katsoen harmailta, vaikka viivoitus onkin mustaa. Huomioi, että kaikki kuviot on maalattu käsivaralta, mitään sapluunoita ei maalarimestarillamme ole ollut apunaan! Kuviointiin on maalattu runsaasti berbereiden perinteisiä viljasymboleita, näin uskottiin saatavan parempi viljasato.

Lautasten kuvioinneissa on pieniä eroja, tilausnumerot näkyvät myös kuvien yhteydessä.

Nämä suurikokoiset lautaset sopivat esimerkiksi hedelmälautaseksi tai tarjoiluastiaksi, ja myös koristeeksi; pohjaosaan on tehty reiät seinäkiinnitystä varten.

Lautasten halkaisija on n. 44 cm ja korkeus n. 8 cm. Lautaset ovat melko syviä, sisäsyvyys on n. 6 cm. Vahva lasitus kestää myös konepesun. Tekijät ja maalari työskentelevät marrakechilaisella sopimusvalmistajallamme.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

UUTUUS: Keramiikkalautaset 17 X 14 cm, useita eri värejä (KE-1148)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-1148-ryhma.JPG&width=280&height=500
Erittäin kauniisti maalatut keramiikkalautaset, marrakechilaisen keramiikka-sopimusvalmistajamme maalarimestari Abdelkarim on tehnyt todella kaunista jälkeä! Värit ovat kauniisti sopusoinnussa keskenään ja kuviointia voi kuvailla yhdellä sanalla: kaunis! Lautasten muotoilukin eroaa normaalista pyöreästä..
Hinta: 17.00 €

Suitsuketeline "ankka" (KE-661)

suitsuketeline-keramiikka-KE-661-1.JPG&width=280&height=500
Hauska keramiikasta valmistettu teline yhdelle suitsuketikulle: ankka.
Pituus n. 6 cm.
Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä...
Hinta: 4.40 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »