Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Gandora-puku, useita värejä (AS-195)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Gandora-puku AS-195, tumma vihreä, koko M79.00 €
Gandora-puku AS-195, tumma vihreä, koko L79.00 €
Gandora-puku AS-195, musta, koko L79.00 €
Gandora-puku AS-195, tumma sininen, koko M79.00 €
Gandora-puku AS-195, tumma sininen, koko XXL79.00 €

Pukujen väri on kirjoitettu myös kuvien yhteyteen. 

Gandora on Marokossa yleinen asuste sekä arkikäyttöön että myös pieniin perhejuhliin ja vastaaviin. Kuvissa näkyvillä koristeilla olevia pukuja käytetään jo näihin juhlatilaisuuksiinkin.

Materiaalina on miellyttävä ja hyvin hengittävä puuvilla, puvut ovat niinsanottua perhosmitoitusta eli hyvin väljiä, siitä syystä mukavia myös kuumalla ilmalla. Kokomerkinnät vaikuttavat lähinnä puvun ympäryysmittaan, pituus on kaikissa suunnilleen sama sopien parhaiten 160 - 175 cm:n pituisille naisille. Tarvittaessa lyhennys-ompelu on helppoa koska helmassa ei ole leikkauksia tai koristeita.

Puvun kaula-aukossa ja rintamuksessa sekä hihansuissa kiertäva kaunis koristelu on kaikissa himmeää hopean sävyä. Kaula-aukon koriste kiertää myös niskapuolella.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Naisten paita (AS-103)

marokkolainen-naisten-paita-AS-103-1.jpg&width=280&height=500
Rennon vapaa mutta myös juhliin sopiva naisten paita, materiaalina hyvin hengittävä puuvillan ja viskoosin seos. Tällaisia paitoja käytetään Marokossa pienissä perhejuhlissa tai kun halutaan pukeutua hieman näyttävämmin mutta ei kuitenkaan juhla-asuun.
Kankaan väri on tumma sininen, käsin ommellut koristeet..
Hinta: 69.00 €

Miesten gandora - puku (AS-080, tilaustuote)

marokkolainen-miesten-puku-gandora-AS-080-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen miesten gandora; vapaa, helteelläkin miellyttävän ilmava ja kevyt. Puvun materiaali on puuvillan ja viskoosin seosta, joka pysyy miellyttävän vilpoisena kumallakin ilmalla.  
Puvussa on vyötäröllä kaksi "taskua", jotka ovat avoimia, eli jos käyttää alla pitkä housuja on taskujen kautta..
Hinta: 78.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »