Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kattovalaisin (VA-171)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Kattovalaisin VA-171, pelkkä varjostin ilman sähköosia129.00 €
Kattovalaisin VA-171, mukana lamppu ja johto katkaisimella149.00 €

Trendikäs kattovalaisin, jonka varjostin on punottu raffia-kuidusta. Valaisimen ripustusnaru on luonnonnarua. Valaisimen tukeva runko on ohutta metallitankoa, jonka ympärille on myös kiedottu raffia-kuitua. Valaisin on valmistettu Marrakechissa sopimusvalmistajallamme

Raffia on raffia-palmun lehdistä saatava kuitu, josta vahvuutensa takia tehdään myös kenkiä, tekstiileitä, koreja ja köysiä. Vanha tutumpi nimitys tälle kuidulle on niinikuitu, joskus myös niinipuun kuiduksi kutsuttu.

Valaisin toimitetaan Suomessa asennetulla led-polttimolla (E14 kanta) ja n. 2 metrin liitäntäjohdolla (pistotulpalla) varustettuna, tai voit myös tilata pelkän varjostimen ripustusnarun kanssa ilman sähköosia.

HUOM: valaisimessa on käytettävä vain led-polttimoa, ei hehkulankapolttimoa.

Mitat:

varjostimen korkeus n. 40 cm (+ ripustuslenkki n. 15 cm) ja halkaisija leveimmästä kohdasta n. 20 cm.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; tästä näet kaikki toimitus- ja maksutavat.

Suosittelemme myös

Kattovalaisin (VA-192)

valaisin-kaisla-raffia-VA-192-1.JPG&width=280&height=500
Tämän valaisimen varjostin on raffia-kuitua ja tukeva runko on ohutta metalliputkea. Valaisin on valmistettu Marrakechissa sopimusvalmistajallamme.
Raffia on raffia-palmun lehdistä saatava kuitu, josta vahvuutensa takia tehdään myös kenkiä, tekstiileitä, koreja ja köysiä. Vanha, kenties tutumpi nimitys..
Hinta: 129.00 € - 149.00 €

Pöytälamppu, korkeus 47 cm (VA-187, tilaustuote)

poytalamppu_006_1.jpg&width=280&height=500
Tämä valaisin on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Pronssista valmistettu pallomainen pöytävalaisin, jonka taidokkaasti rei'itetty ja muotoiltu pintakuvio antaa uskomattoman kauniin kuvion hämärään huoneeseen! Tässä näkyy taidokas käsityö parhaimmillaan!
Pallon halkaisija n. 37 cm..
Hinta: 630.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »