Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

UUTUUS: Maustelusikat, puuta (PU-132)Hinta alk.7.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Maustelusikka, vaalea puun värinen7.20 €
Maustelusikka, vaaleanruskea7.20 €
Maustelusikka, tummanruskea7.20 €

Vaikka Marokossa ruokaa maustettaessa mausteet sirotellaan usein omilla sormilla, käytetään siellä myös tällaisia kauniita pikkulusikoita. Lusikat on veistetty käsityönä, joten kahta täysin samanmuotoista ei ole. Puumateriaali on pähkinäpuuta.

Lusikoiden kokonaispituus vaihtelee 8 ja 9 cm:n välillä ja leveimmältä kohdaltaan mitta on 2 - 2,5 cm.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

UUTUUS: Maamoul - piparimuotit (PU-131)

maamoul-pipari-muotit-PU-131-ryhma.JPG&width=280&height=500
Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan herkkuvalikoimiin kuuluvat ehdottomasti maamoul-täytepiparit! Ne valmistetaan perinteen mukaan huolellisesti tehdyissä puumuoteissa, jotka muotoilevat piparien ulkopinnan kauniisti. Täytteinä käytetään esimerkiksi taateleita, pähkinöitä, ja paljon muitakin herkkuja, täältä..
Hinta: 17.00 € - 44.00 €

Seitsemän mausteen sekoitus "ras el hanout" (ET-012)

marokkolainen-mauste-ras-el-hanout-ET-012-2.JPG&width=280&height=500
Marokon ja oikeastaan koko Pohjois-Afrikan tunnetuin mausteseos on epäilemättä ras el hanout (= "kauppiaan paras mauste") jota kutsutaan myös nimellä ”seitsemän mausteen sekoitus”. Mausteseos koostuu kuitenkin useammastakin mausteesta, yleisimmin siinä on käytetty seuraavia maustekasveja:  ..
Hinta: 19.50 € - 27.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »