Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ruusuöljy Huile de rose de première qualité M'Gouna (KOS-047)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Ruusuöljy Huile de rose de première qualité, 25 ml45.00 €
Ruusuöljy Huile de rose de première qualité, 100 m92.00 €

Keski-Marokossa, lähellä Saharan aluetta, sijaitsee Kalaat M'Gouna (kirjoitetaan myös muodossa Kelaat M'Gouna), joka on maailman kuuluisimpia ruusujen kasvualueita. Siellä pidetään vuosittain "Ruusufestivaalit", joihin tulee suurten ruusu-tukkuliikkeiden edustajia eri maista valitsemaan kauden ruusulajikkeita. Tämä ruusuöljy on kerätty arvostetuimmista Kalaat M'Gounassa luonnonvaraisena kasvavista ruusulajikkeista.

Kun ruusun terälehdistä uutetaan ruusuöljyä ovat ensimmäisinä saatavat pienet pisarat kaikkein puhtainta öljyä, mihin ei ole sekoittunut mitään muita aineosia ruusun terälehdestä. Ne pisarat otetaan erikseen talteen, pullotetaan, ja näin koostuvaa ruusuöljyä nimitetään "ensimmäisten pisaroiden ruusuöljyksi".

Ihanan tuoksuinen ruusuöljy rauhoittaa ihoa ja sitä käytetään yleiseti myös erilaisten ihovaurioiden, myös aknen hoitoon. Ruusuöljy kiinteyttää tehokkaasti ihoa. 

Olemme pullottaneet tämän öljyn kauniisiin lasipulloihin, joihin on tilauksestamme tehty käsityönä kauniit koristelut. Pulloja on tilavuudeltaan kahta kokoa:

-Huile de rose de première qualité 25 ml ruusuöljyä, hinta 45€

-Huile de rose de première qualité 100 ml ruusuöljyä, hinta 92€

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Ruusuöljy Huile de Beauté à la Rose (KOS-027)

ruusuoljy-KOS-027-1.JPG&width=280&height=500
Tässä ruusuöljyssä on mukana muitakin ihoa hoitavia luonnon öljyjä ruusuöljyn lisäksi: argan-, auringonkukka-, kookos-, seesami- ja sitruunaöljyä. Sen puhdistavat aineosat imeytyvät ihon pintakerroksen sisään ja syväpuhdistavat ihoa samalla kun ne ravitsevat ihoa puhtailla luonnon ravinteilla. Huile..
Hinta: 22.00 € - 32.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »