Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ruusuöljy Huile de Rose de Première Qualité M'Gouna (KOS-047)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Ruusuöljy Huile de Rose de Première Qualité, 25 ml45.00 €
Ruusuöljy Huile de Rose de Première Qualité, 100 m92.00 €

Keski-Marokossa, lähellä Saharan aluetta, sijaitsee Kalaat M'Gouna (kirjoitetaan myös muodossa Kelaat M'Gouna), joka on maailman kuuluisimpia ruusujen kasvualueita. Siellä pidetään vuosittain "Ruusufestivaalit", joihin tulee suurten ruusu-tukkuliikkeiden edustajia eri maista valitsemaan kauden ruusulajikkeita. Tämä Huile de Rose de Première Qualité -ruusuöljy on kerätty arvostetuimmista Kalaat M'Gounassa luonnonvaraisena kasvavista ruusulajikkeista, ja se kuuluu harvinaisiin "ensimmäisten pisaroiden ruusuöljyihin": kun ruusun terälehdistä uutetaan ruusuöljyä ovat ensimmäisinä saatavat pienet pisarat kaikkein puhtainta öljyä, mihin ei ole sekoittunut mitään muita aineosia ruusun terälehdestä. Ne pisarat otetaan erikseen talteen, pullotetaan, ja näin koostuvaa ruusuöljyä nimitetään "ensimmäisten pisaroiden ruusuöljyksi".

Uskomattoman ihanan tuoksuinen ruusuöljy rauhoittaa ihoa ja sitä käytetään yleiseti myös erilaisten ihovaurioiden, myös aknen hoitoon. Ruusuöljy kiinteyttää tehokkaasti ihoa. 

Ruusuöljy Huile de Rose de Première Qualité sisältää ainoastaan puhdasta ruusuöljyä ilman mitään lisättyjä aineosia.

Olemme pullottaneet tämän öljyn kauniisiin lasipulloihin, joihin on tilauksestamme tehty käsityönä kauniit koristelut. Pulloja on tilavuudeltaan kahta kokoa:

-Huile de Rose de Première Qualité 25 ml ruusuöljyä, hinta 45€

-Huile de Rose de Première Qualité 100 ml ruusuöljyä, hinta 92€

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Ruusuöljy Sweet Sunnah Huile de Rose (KOS-054)

ruusuoljy-ihonhoito-KOS-054-1.JPG&width=280&height=500
Sweet Sunnah Huile de Rose on puhdasta ruusuöljyä, johon ei ole lisätty muita öljyjä. Se tuo ihollesi ihanan kukkaistuoksun suoraan luonnosta, sen lisäksi puhdas ruusuöljy rauhoittaa ihoa ja puhdistaa sitä pintakerrosta syvemmältä. Ruusuöljy myös vahvistaa kynsiä niille siveltynä.
Pullossa on 30 ml..
Hinta: 17.00 €

Ruusuöljy Arganie Parfum Naturelle, 15 ml (KOS-057)

ruusuvesi-ihonhoito-parfyymi-KOS-041.JPG&width=280&height=500
Yksi arvostetuimmista ruusuöljyistä Marokossa on Arganie Parfum Naturelle, tämän ruusuöljyn tuoksu on huumaavan ihana! 
Arganie Parfum Naturelle kuuluu harvinaisiin "ensimmäisten pisaroiden ruusuöljyihin": kun ruusun terälehdistä uutetaan ruusuöljyä ovat ensimmäisinä saatavat pienet pisarat kaikkein..
Hinta: 79.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »