Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kasvomaskit, useita erilaisia (KOS-051)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tigontaf Gommage Corporel: Au Poudre de Figue de Barbarie, 100 g28.00 €
Tigontaf Gommage Corporel: Au Poudre d'Argan, 100 g28.00 €
Tigontaf Gommage Corporel: Grains Café Arabica, 100 g28.00 €
La Vallée Beauté: Masque Noyau de Dattes, 200 g19.00 €
Coopérative Talourdt: Turmeric Scrub, 160 g19.00 €

Kasvoille ja koko vartalolle tarkoitetut maskijauheet, jotka sisältävät vain luonnosta saatavia aineita (poikkeuksena Grains Café Arabicassa käytetty säilyvyys-aine dehydroacetic acid).

Sekoita valitsemaasi maskijauhetta ruusuveteen (kasvoja varten) tai veteen (muualle vartalolle) ja levitä seosta ihollesi. Anna sen vaikuttaa 15 - 20 minuuttia ja huuhtele pois lämpimällä vedellä. Ihosi puhdistuu myös pintaa syvemmältä ja ihon aineenvaihdunta paranee, puhdas iho pysyy terveempänä ja kauniina. Sopii erittäin hyvin myös herkälle ja kuivalle iholle.

HUOM! koska maskijauheissa ei ole käytetty keinoteloisia lisäaineita (poikkeuksena Grains Café Arabica), Masque Noyau de Dattes -taatelimaski-jauhe kovettuu purkissa: ota tarvitsemasi määrä jauhetta toiseen astiaan ja sekoita siihen hieman ruusuvettä. 

Maskijauheiden koostumus:

Au Poudre de Figue de Barbarie: kaktusviikuna-jauhe, manteliöljy, argan-öljy, steariinihappo, rasvahappo-alkoholi

Au Poudre d'Argan: argan jauhe, argan öljy, manteliöljy, steariinihappo, rasvahappo-alkoholi, pähkinäuute, mehiläisvaha, tuoksuöljyjä

Grains Café Arabica: arabica-kahvijauhe, argan öljy, steariinihappo, rasvahappo-alkoholi, appelsiininkuori-öljy, dehydroacetic acid (synt. säilöntäaine), benzyl-alkoholi

Masque Noyau de Dattes: taatelijauhe, steariinihappo, kasviöljyt, sorbitol, ruusuöljy, E-vitamiini, säilöntäaineet (luonnosta)

Turmeric Scrub: kurkuma-jauhe, kasviöljyt, säilöntäaineet (luonnosta)

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Azzar Argan Oil hius-seerumi (KOS-052)

hiustenhoito-ihonhoito-argan-KOS-052-1.JPG&width=280&height=500
Azzar Hair Serum sisältää runsaasti argan-öljyä ja viikunasiemen-öljyä, jotka hoitavat hiuksia ja päänahkaa. Argan-öljy kosteuttaa tehokkaasti, ja viikunansiemen-öljy myös pehmentää hiuksia tehden ne taipuisemmiksi ja antaa niille kiiltoa. Azzar seerumi vähentää hilseen muodostumista.
Hiero käsilläsi..
Hinta: 36.00 €

Ruusuvesi Eau de Rose (KOS-055)

ruusuvesi-ihonhoito-KOS-055-1.JPG&width=280&height=500
Ruusuvesi Eau de Rose on puhdasta ruusun terälehdistä tislattua ruusuvettä, johon ei ole lisätty mitään muita aineita. Levitä sitä kasvojen iholle aina normaalin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Ihollesi jää myös raikas ruusun tuoksu.
Pullossa on 125 ml Eau de Rose -ruusuvettä
Mitä ruusuvesi on:
Puhdasta..
Hinta: 14.60 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »