Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Huile d'Argan Bio -ihonhoitoöljy (100% argan-öljy)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Huile d'Argan Bio 50 ml27.50 €
Huile d'Argan Bio 100 ml48.50 €

Lounais-Marokon ankarissa aavikko-olosuhteissa kasvaa Argan Spinosa -puu, se voi elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta alueesta, jossa voi olla peräkkäin jopa 10 sateetonta vuotta! Argan-puun pähkinöistä puristetaan puhdasta argan-öljyä, jota arabimaissa ja Pohjois-Afrikassa on jo kauan käytetty sekä kasvojen että muun ihon hoitoon ja suojaamiseen auringon kuivattavalta vaikutukselta. 

Puhdasta argan-öljyä ilman synteettisiä kemikaaleja:

Ostaessasi meiltä Huile d'Argan Bio -öljyä tiedät saavasi puhdasta luonnon omaa öljyä; kosmetiikkateollisuuden myymissä Argan-tuotteissa on vain pieni määrä argan-öljyä, ja niihin on lisätty runsaasti erilaisia synteettisiä kemikaaleja. Huile d'Argan Bio on vitamiinirikasta, puhdasta luonnontuotetta ilman mitään synteettisiä kemikaaleja tai muita lisättyjä aineita. Huile d'Argan Bio -ihonhoitoöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa, se sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja, joiden ansiosta se antaa iholle uutta elinvoimaa, kiinteyttää ja vähentää näin ryppyjen syntymistä.

Paikallisissa berber-kylissä asukkaat keräävät käsin argan-puiden pähkinöitä ja murskaavat ne, edelleen käsityönä, ja pähkinöiden sisällä olevista manteleista saadaan argan-öljyä. Öljy jätetään "lepäämään" astioihin pariksi viikoksi, jona aikana pähkinöiden kuorien palaset laskeutuvat astian pohjalle. Sen jälkeen öljy viedään paikalliseen pullottamoon, jossa se vielä puhdistetaan, ja siihen lisätään pieni määrä puhdasta vettä ennen pullottamista jotta se saadaan sopivan juoksevaksi. Me haemme itse meillä myytävät argan-öljypullot juuri tällaisesta pullottamosta varmistaaksemme sen, että se on aitoa puhdasta argan-öljyä ilman mitään lisättyjä kemikaaleja. Tällä meidän käyttämällämme pullottamolla on myös oma argan-puu viljelmä, jota he laajentavat istuttamalla sinne lisää argan-puita.

Katso tästä tietoa argan-öljystä ja sen "matkasta" pähkinästä Huile d'Argan Bio -pulloon

Voit käyttää tätä öljyä kasvojesi ja muun vartalon lisäksi myös hiustenhoitoon: se ravitsee päänahkaa ja hiuksia, vähentää hiusten kuivumista ja suojaa hiuksia auringon ja pakkasen kuluttavilta vaikutuksilta. Hiero Huile d'Argan Bio -öljyä pesun jälkeen pieni määrä hiuksiin ja päänahkaan, anna vaikuttaa pari päivää ennenkuin peset hiukset seuraavan kerran. Myös kynsien hoidossa argan-öljyä käytetään paljon, samoin kuin hiuksia se vahvistaa myös kynsiä. Marokossa argan-öljyä käytetään myös sairaaloissa palovammojen hoitoon, koska se edistää uuden ihon kehittymistä vahoingoittuneen tilalle.

HUOM: Argan -öljytuotteita ei ole testattu eläinkokein, mutta niitä on testattu ihmisillä jo tuhansien vuosien ajan...

Voit valita kahdesta 2 pullokoosta: 50 ml ja 100 ml.  

Suosittelemme myös

Huile d'Argan Sahar, ruskettava aurinkoöljy

Argan_Sahar_1.JPG&width=280&height=500
Lounais-Marokon ankarissa aavikko-olosuhteissa kasvaa Argan Spinosa -puu, se elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta maastosta. Sen pähkinöistä puristetaan puhdasta Argan -öljyä, jota arabimaissa on jo kauan käytetty sekä kasvojen että muun ihon hoitoon. 
Sahar á l'huile d'Argan..
Hinta: 11.90 €

Argan-öljymylly (ei myynnissä)

Argan_mylly_1.JPG&width=280&height=500
Satojen vuosien ajan argan-puun pähkinän sisällä olevat mantelit on jauhettu massaksi yksinkertaisella käsikäyttöisellä kivimyllyllä. Siitä valuvaan argan-massaan sekoitetaan hieman vettä jotta se saadaan sopivan juoksevaksi öljyksi. Se on sellaisenaan valmista käytettäväksi ihon ja hiusten hoitoon, joihinkin..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »