Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Huile d'Argan Bio -ihonhoitoöljy (100% argan-öljy) Uusi pullokoko: hinta laskenut!

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Huile d'Argan Bio 60 ml (uusi koko: ennen 50 ml 27.50e)28.50 €
Huile d'Argan Bio 100 ml44.50 €

Puhdasta argan-öljyä ilman mitään keinotekoisia kemikaaleja!

Uusi pullokoko 60 ml: 50 ml:n pullo maksoi 27,50€, uusi 60 ml:n pullo vain yhden euron enemmän, mutta öljyn määrä kasvoi 20%! Myös 100 ml:n pullo halpeni: ennen 48,50€, nyt vain 44,50€!

Argan-öljy kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti! Se sisältää runsaasti A- ja E -vitamiineja, jotka ovat ihon luontaisia ravinteita. Argan-öljy antaa iholle uutta elinvoimaa, auttaa parantamaan pieniä iho-virheitä, ja kiinteyttää ihoa vähentäen näin ryppyjen syntymistä. Öljy on erittäin riittoisaa ja imeytyy ihoon uskomattoman nopeasti.

Voit käyttää Argan-öljyä kasvojesi ja koko vartalon lisäksi myös hiustenhoitoon: se ravitsee tehokkaasti päänahkaa ja hiuksia, ja sitä suositellaan varsinkin kuivasta hiuspohjasta kärsiville. Hiero Huile d'Argan Bio -öljyä pesun jälkeen pieni määrä kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan, se imeytyy parissa tunnissa. Argan-öljy vahvistaa myös hauraita kynsiä. Marokossa argan-öljyä käytetään myös sairaaloissa palovammojen hoitoon, koska se nopeuttaa uuden ihon kehittymistä vahoingoittuneen tilalle.

Tämä Huile d'Argan Bio -öljy on puhdasta Argan Spinosa -puun pähkinöistä uutettua öljyä; yleensä kosmetiikkavalmistajien Argan-tuotteissa on vain pieni määrä argan-öljyä ja runsaasti erilaisia synteettisiä kemikaaleja, mutta Huile d'Argan Bio on vitamiinirikasta, puhdasta luonnontuotetta ilman mitään lisättyjä kemikaaleja! 

Voit valita kahdesta pullokoosta: 60 ml ja 100 ml. 

Koostumus: 

  • argan-öljy
  • tislattu vesi

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Argan-öljyn matka aavikolta ihollesi:

Lounais-Marokon aavikoilla kasvaa Argan Spinosa -puu, se voi elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta alueesta, jossa voi olla peräkkäin jopa 10 sateetonta vuotta! Argan-puun pähkinöistä saadaan öljyä, jota arabimaissa ja Pohjois-Afrikassa on jo kauan käytetty sekä kasvojen että muun ihon hoitoon ja suojaamiseen auringon ja hiekkaa puhaltavan tuulen kuivattavalta, ihoa kuluttavalta vaikutukselta.

Paikallisissa berber-kylissä asukkaat keräävät vielä nykyäänkin käsin argan-puiden pähkinöitä ja murskaavat ne kivien avulla. Jokaisen pähkinän sisällä on 2-3 mantelia, joista saadaan muutama pisara argan-öljyä. Öljy jätetään "lepäämään" astioihin pariksi viikoksi, jolloin pähkinöiden kuorien palaset laskeutuvat astian pohjalle. Sen jälkeen öljy viedään paikalliseen pullottamoon, jossa se vielä puhdistetaan, ja siihen lisätään pieni määrä tislattua vettä, jotta paksu öljy saadaan sopivan juoksevaksi. Me haemme argan-öljyn Agadirissa sijaitsevasta pullottamosta itse varmistaaksemme sen, että se on aitoa puhdasta argan-öljyä ilman mitään lisättyjä kemikaaleja. Käyttämällämme pullottamolla on myös oma argan-puu viljelmä, jota he laajentavat istuttamalla sinne lisää uhanalaisia suojeltuja argan-puita.

HUOM: Argan -öljytuotteita ei ole testattu eläinkokein, mutta niitä on testattu ihmisillä jo tuhansien vuosien ajan...

Katso tästä tietoa argan-öljystä ja sen "matkasta" pähkinästä Huile d'Argan Bio -pulloon

Suosittelemme myös

TIETOPAKETTI ARGAN-ÖLJYSTÄ: MITÄ ARGAN ON JA MISTÄ SE TULEE

argan-pahkina_free.jpg&width=280&height=500
  Lounais-Marokossa, erittäin kuivalla alueella jossa ei joskus sada moniin vuosiin, kasvaa Argan Spinosa -puu. Tämä kuivuutta uhmaava puu saattaa elää jopa 200 vuoden ikäiseksi. Puussa kasvaa pähkinöitä, joita berberit ovat aina kutsuneet nimellä ”argan”.  He ovat käyttäneet tämän puun pähkinöistä..

Tigontaf Argane Shampoing Anti-Chute (KOS-049)

argan-shampoo-ihonhoito-KOS-049-1.JPG&width=280&height=500
Hiuspohjaa kostuttava ja hiustenlähtöä hillitsevä shampoo, rauhoittaa kutiavaa päänahkaa.
Kaikki tämän shampoon aineosat ovat luonnosta, mitään keinotekoisia kemikaaleja ei ole käytetty, koska useimmilla ihmisillä niistä löytyy herkkää päänahkaa ärsyttäviä yhdisteitä.
Tigontaf Argane Shampoing Anti-Chute..
Hinta: 24.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »