Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

TARJOUS: Huile d'Argan Bio -ihonhoitoöljy (100% argan-öljy) 27,50e/48,50e, NYT 22,50e/41,50e!Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Huile d'Argan Bio 50 ml: normaalihinta 27,50e22.50 €
Huile d'Argan Bio 100 ml: normaalihinta 48,50e41.50 €

Puhdasta argan-öljyä ilman mitään lisättyjä aine-osia, nyt tutustumis-tarjous!

Argan-öljy kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti! Se sisältää runsaasti A- ja E -vitamiineja, jotka ovat ihon luontaisia ravinteita. Argan-öljy antaa iholle uutta elinvoimaa, auttaa parantamaan pieniä iho-virheitä, ja kiinteyttää ihoa vähentäen näin ryppyjen syntymistä. Öljy on erittäin riittoisaa ja imeytyy ihoon todella nopeasti!

Voit käyttää Argan-öljyä kasvojesi ja koko vartalon lisäksi myös hiustenhoitoon: se ravitsee tehokkaasti päänahkaa ja hiuksia, ja sitä suositellaan varsinkin kuivasta hiuspohjasta kärsiville. Hiero Huile d'Argan Bio -öljyä pesun jälkeen pieni määrä kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan, se imeytyy parissa tunnissa. Argan-öljy vahvistaa myös hauraita kynsiä. Marokossa argan-öljyä käytetään myös sairaaloissa palovammojen hoitoon, koska se nopeuttaa uuden ihon kehittymistä vahoingoittuneen tilalle.

Tämä Huile d'Argan Bio -öljy on puhdasta Argan Spinosa -puun pähkinöistä uutettua öljyä; yleensä Argan-tuotteissa on vain pieni määrä argan-öljyä ja niihin on lisätty runsaasti erilaisia synteettisiä kemikaaleja, mutta Huile d'Argan Bio on vitamiinirikasta, puhdasta luonnontuotetta ilman mitään lisättyjä kemikaaleja! 

Voit valita kahdesta pullokoosta: 50 ml ja 100 ml. 

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Argan-öljyn matka aavikolta kasvoillesi:

Lounais-Marokon aavikoilla kasvaa Argan Spinosa -puu, se voi elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta alueesta, jossa voi olla peräkkäin jopa 10 sateetonta vuotta! Argan-puun pähkinöistä saadaan öljyä, jota arabimaissa ja Pohjois-Afrikassa on jo kauan käytetty sekä kasvojen että muun ihon hoitoon ja suojaamiseen auringon ja hiekkaa puhaltavan tuulen kuivattavalta, ihoa kuluttavalta vaikutukselta.

Paikallisissa berber-kylissä asukkaat keräävät käsin argan-puiden pähkinöitä ja murskaavat ne kivien avulla. Jokaisen pähkinän sisällä on 2-3 mantelia, joista saadaan pieni määrä argan-öljyä. Öljy jätetään "lepäämään" astioihin pariksi viikoksi, jolloin pähkinöiden kuorien palaset laskeutuvat astian pohjalle. Sen jälkeen öljy viedään paikalliseen pullottamoon, jossa se vielä puhdistetaan, ja siihen lisätään pieni määrä tislattua vettä, jotta paksu öljy saadaan sopivan juoksevaksi. Me haemme itse argan-öljyn juuri tällaisesta pullottamosta varmistaaksemme sen, että se on aitoa puhdasta argan-öljyä ilman mitään lisättyjä kemikaaleja. Käyttämällämme pullottamolla on myös oma argan-puu viljelmä, jota he laajentavat istuttamalla sinne lisää argan-puita.

HUOM: Argan -öljytuotteita ei ole testattu eläinkokein, mutta niitä on testattu ihmisillä jo tuhansien vuosien ajan...

Katso tästä tietoa argan-öljystä ja sen "matkasta" pähkinästä Huile d'Argan Bio -pulloon

Suosittelemme myös

Huile d'Argan Bio Alimentaire Roasted Argan Oil -ruokaöljy

Argan_ruokaoljy_1.JPG&width=280&height=500
Saimme vihdoin lisää kauan odotettua Argan -ruokaöljyä!
Lounais-Marokon ankarissa aavikko-olosuhteissa kasvaa Argan Spinosa -puu, se saattaa elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta alueesta, jossa saattaa olla jopa 10 sateetonta vuotta peräkkäin! Argan-puun pähkinöistä puristetaan..
Hinta: 42.50 €

Argan-öljymylly (ei myynnissä)

Argan_mylly_1.JPG&width=280&height=500
Satojen vuosien ajan argan-puun pähkinän sisällä olevat mantelit on jauhettu massaksi yksinkertaisella käsikäyttöisellä kivimyllyllä. Siitä valuvaan argan-massaan sekoitetaan hieman vettä jotta se saadaan sopivan juoksevaksi öljyksi. Se on sellaisenaan valmista käytettäväksi ihon ja hiusten hoitoon, joihinkin..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »