« Takaisin

Huile d'Argan Bio -ihonhoitoöljy (100% argan-öljy)

Lounais-Marokon ankarissa aavikko-olosuhteissa kasvaa Argan Spinosa -puu, se elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta maastosta. Sen pähkinöistä puristetaan puhdasta Argan-öljyä, jota arabimaissa on jo kauan käytetty sekä kasvojen että muun ihon hoitoon ja suojaamiseen auringon kuivattavalta vaikutukselta. 

Puhdasta argan-öljyä ilman synteettisiä kemikaaleja:

Tämä Huile d'Argan Bio on luonnon omaa öljyä; kosmetiikkateollisuus lisää pieniä määriä tätä öljyä erilaisiin tuotteisiinsa, joissa on myös paljon synteettisiä kemikaaleja mukana. Huile d'Argan Bio on vitamiinirikasta, puhdasta luonnontuotetta ilman synteettisiä kemikaaleja tai muita lisättyjä aineita. Huile d'Argan Bio -ihonhoitoöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa, se sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja, joiden ansiosta se antaa iholle uutta elinvoimaa, kiinteyttää ja vähentää näin ryppyjen syntymistä.

Paikallisissa berber-kylissä ihmiset keräävät argan-puiden pähkinöitä ja murskaavat ne, edelleen käsityönä, ja pähkinöiden sisältä löytyvistä manteleista saadaan argan-öljyä. Öljy jätetään "lepäämään" pariksi viikoksi, jona aikana pähkinöiden kuorien palaset laskeutuvat astian pohjalle. Sen jälkeen öljy viedään paikalliseen pullottamoon, jossa se vielä puhdistetaan, ja siihen lisätään pieni määrä puhdasta vettä ennen pullottamista jotta se saadaan sopivan juoksevaksi. Me haemme itse meillä myytävät argan-öljypullot juuri tällaisesta pullottamosta varmistaaksemme sen että se on aitoa puhdasta argan-öljyä ilman mitään lisättyjä kemikaaleja. Tällä pullottamolla on myös oma argan-puu viljelmä, jota he laajentavat istuttamalla sinne lisää argan-puita.

Katso tästä tietoa argan-öljystä ja sen "matkasta" pähkinästä Huile d'Argan Bio -pulloon

Voit käyttää tätä öljyä myös hiustenhoitoon: se ravitsee päänahkaa ja hiuksia, vähentää hiusten kuivumista ja suojaa hiuksia auringon ja pakkasen kuluttavilta vaikutuksilta. Hiero Huile d'Argan Bio -öljyä pesun jälkeen pieni määrä hiuksiin ja päänahkaan, anna vaikuttaa pari päivää ennenkuin peset hiukset seuraavan kerran. 

2 pullokokoa: 50 ml ja 100 ml 

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Huile d'Argan Bio 50 ml23.90 €
Huile d'Argan Bio 100 ml39.90 €

Suosittelemme myös

Huile d'Argan Shampooing Hydratant, kosteuttava shampoo

argan_shampoo.jpg&width=280&height=500
Lounais-Marokon ankarissa aavikko-olosuhteissa kasvaa Argan Spinosa -puu, se elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta maastosta. Sen pähkinöistä puristetaan puhdasta Argan -öljyä, jota arabimaissa on jo kauan käytetty sekä kasvojen että muun ihon hoitoon. 
Erittäin vitamiinirikas..
Hinta: 15.00 €

Jalkaraspi 001

jalkaraspi-001-1.JPG&width=280&height=500
Poltetusta savesta käsityönä valmistettu jalkaraspi jalkapohjien terveydestä huolehtimiseen. Ei revi ihoa kuten metallinen raspi helposti tekee. Muotoilusta johtuen raspilla on myös jalkapohjaa hierova vaikutus. Valmistettu Marrakechissa.
Mitat:
halkaisija n. 6 cm
korkeus n. 4 cm..
Hinta: 3.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »