« Takaisin

Huile d'Argan Bio -ihonhoitoöljy (100% argan-öljy)

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Huile d'Argan Bio 50 ml23.90 €
Huile d'Argan Bio 100 ml39.90 €

Argan Bio -öljy on tällä hetkellä lopussa; yritämme saada sitä lisää, mutta korona-pandemia vaikeuttaa saatavuutta Marokossa.

Lounais-Marokon ankarissa aavikko-olosuhteissa kasvaa Argan Spinosa -puu, se elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta maastosta. Sen pähkinöistä puristetaan puhdasta Argan-öljyä, jota arabimaissa on jo kauan käytetty sekä kasvojen että muun ihon hoitoon ja suojaamiseen auringon kuivattavalta vaikutukselta. 

Puhdasta argan-öljyä ilman synteettisiä kemikaaleja:

Ostaessasi meiltä Huile d'Argan Bio saat puhdasta luonnon omaa öljyä; kosmetiikkateollisuuden myymissä Argan-tuotteissa on vain pieni määrä tätä öljyä, ja niihin on lisätty runsaasti erilaisia synteettisiä kemikaaleja. Huile d'Argan Bio on vitamiinirikasta, puhdasta luonnontuotetta ilman synteettisiä kemikaaleja tai muita lisättyjä aineita. Huile d'Argan Bio -ihonhoitoöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa, se sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja, joiden ansiosta se antaa iholle uutta elinvoimaa, kiinteyttää ja vähentää näin ryppyjen syntymistä.

Paikallisissa berber-kylissä ihmiset keräävät argan-puiden pähkinöitä ja murskaavat ne, edelleen käsityönä, ja pähkinöiden sisältä löytyvistä manteleista saadaan argan-öljyä. Öljy jätetään "lepäämään" pariksi viikoksi, jona aikana pähkinöiden kuorien palaset laskeutuvat astian pohjalle. Sen jälkeen öljy viedään paikalliseen pullottamoon, jossa se vielä puhdistetaan, ja siihen lisätään pieni määrä puhdasta vettä ennen pullottamista jotta se saadaan sopivan juoksevaksi. Me haemme itse meillä myytävät argan-öljypullot juuri tällaisesta pullottamosta varmistaaksemme sen että se on aitoa puhdasta argan-öljyä ilman mitään lisättyjä kemikaaleja. Tällä pullottamolla on myös oma argan-puu viljelmä, jota he laajentavat istuttamalla sinne lisää argan-puita.

Katso tästä tietoa argan-öljystä ja sen "matkasta" pähkinästä Huile d'Argan Bio -pulloon

Voit käyttää tätä öljyä myös hiustenhoitoon: se ravitsee päänahkaa ja hiuksia, vähentää hiusten kuivumista ja suojaa hiuksia auringon ja pakkasen kuluttavilta vaikutuksilta. Hiero Huile d'Argan Bio -öljyä pesun jälkeen pieni määrä hiuksiin ja päänahkaan, anna vaikuttaa pari päivää ennenkuin peset hiukset seuraavan kerran. 

2 pullokokoa: 50 ml ja 100 ml 

Suosittelemme myös

TIETOPAKETTI ARGAN-ÖLJYSTÄ: MITÄ ARGAN ON JA MISTÄ SE TULEE

argan-pahkina_free.jpg&width=280&height=500
  Lounais-Marokossa, erittäin kuivalla alueella jossa ei joskus sada moniin vuosiin, kasvaa Argan Spinosa -puu. Tämä kuivuutta uhmaava puu saattaa elää jopa 200 vuoden ikäiseksi. Puussa kasvaa pähkinöitä, joita berberit ovat aina kutsuneet nimellä ”argan”.  He ovat käyttäneet tämän puun pähkinöistä..

Huile d'Argan Bio Alimentaire Roasted Argan Oil -ruokaöljy

Argan_ruokaoljy_1.JPG&width=280&height=500
Lounais-Marokon ankarissa aavikko-olosuhteissa kasvaa Argan Spinosa -puu, se elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta maastosta. Sen pähkinöistä puristetaan puhdasta Argan -öljyä, jota arabimaissa on jo kauan käytetty mm. kasvojen ja muun kehon hoitoon.
Alimentaire Roasted Argan Oil..
Hinta: 38.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »