Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tagine-pata 35 cm (KE-1054)



Hinta:79.00 €

Tällä hetkellä ei saatavana - voit kysyä lisätietoja soittamalla 040 199 7800 / Ari tai Amina

Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämä pata on kooltaan sopiva 4-5 hengen aterian valmistukseen. Pata on Marrakechissa sijaitsevan keramiikkavalmistajamme tekemä.

Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu ruoan valmistukseen uunissa, maksimilämpö 160 astetta. Pata kestää myös sähkölevyn miedolla lämmöllä, korkeintaan 25% maksimitehosta! Uunissa tagine-padan paras sijainti on uunin alataso ja myös uunilämpö on parempi säätää alalämmöksi, silloin tagine-padan ominaisuudet tuovat ruoan maun parhaiten esiin. Marokossa tagine-pataa käytetään usein myös hiiligrillillä. Myös kannen sisäpinta on lasitettu.

Tagine-patojen mukana lähetämme myös muutaman marokkolaisen tagine-ruoan valmistusohjeet; palkitse makuaistisi ja tee aitoa tagine-ruokaa!

Tagine-padan mitat:

sisähalkaisija n. 28 cm

ulkohalkaisija n. 35 cm

koko padan korkeus n. 27 cm

HUOM: nämä tagine-padat on tehty enemmän käyttöön kuin koriste-esineeksi, joten niiden ulkopinnassa saattaa olla pieniä virheitä, jotka eivät kuitenkaan vaikuta ruoan valmistukseen.

Tagine-pata on perinteinen pohjois-afrikkalainen ruoanvalmistus-astia. Se sopii hyvin esimerkiksi liha- ja kanapatojen sekä erilaisten vihannesruokien valmistukseen ja myös tarjoiluun. Se on valmistettu tiheärakenteisesta savesta polttamalla. Pohja on tehty niin paksuksi että ruoka hautuu hitaasti ja tasaisesti. Yläosan muoto kierrättää kuumaa ilmaa ja siinä oleva kosteus valuu seinämiä pitkin alas ja imeytyy taas ruoan sisään. Ruoka säilyy kosteana ja hautuu todella meheväksi!

Tagine-padan hoito: Tagine-pata pestään normaali astianpesuaineella käsinpesuna, ei astianpesukoneessa. Uunissa maksimilämmöksi suositellaan 160 astetta, sähkölevyllä ruokaa valmistettaessa on käytettävä mietoa lämpöä, ei suurta tehoa. Ennen ensimmäistä käyttöä suositellaan tehtäväksi seuraavaa: pata ja kansi upotetaan veteen 10 - 12 tunnin ajaksi, sen jälkeen ne voidellaan sisäpuolelta rypsiöljyllä 2 - 3 tunnin ajaksi, sitten huuhdotaan öljy pois ja aletaan valmistaa herkullisia ruokia...
Tällä hetkellä ei saatavana - kysy lisätietoja puh. 040 1997800 tai amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

TIETOPAKETTI: NÄIN VALMISTETAAN KERAMIIKKA-ASTIAT

keramiikan-valmistus-fes-09.jpg&width=280&height=500
TÄSTÄ PÄÄSET KATSOMAAN KERAMIIKKA-ASTIOIDEN VALMISTUSTA JA MYÖS TUTUSTUMAAN TEKIJÖIHIN.

Kuvat on otettu keramiikka-valmistajiemme luona Fesin ja Safin kaupungeissa.










...

TARJOUS: Keramiikkalautanen 35 cm (KE-606)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-606-1.JPG&width=280&height=500
HUOM! Ei elintarvikekäyttöön: astiaa ei ole testattu EU:n Elintarvikekontaktimateriaaliasetuksen  ASETUS (EY) N:o 2023/2006 mukaisesti, koska testaukset nostaisivat hintaa 100 - 150%. Lisätietoja puh: 040 1997800 / Ari tai Mina Vierula.
Isokokoinen kaunis kirkkaankeltainen keramiikkalautanen, jonka..
Hinta: 49.00 €79.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »