Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

UUTUUS: Tagine-pata 30 cm (KE-1190)



Hinta:52.00 €

Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämä pata on kooltaan sopiva 3-4 hengen aterian valmistukseen. Padan kaiki pinnat ovat ilman lasitusta: Pohjois-Marokossa suositaan juuri tällaisia tagine-patoja, lasittamaton pinta tuo tagine-ruokien aromit paremmin esille.

Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu ruoan valmistukseen uunissa. Pata kestää myös sähkölevyn miedolla lämmöllä, korkeintaan 25% maksimitehosta! Uunissa tagine-padan paras sijainti on uunin alataso ja myös uunilämpö on parempi säätää alalämmöksi, silloin tagine-padan ominaisuudet tuovat ruoan maun parhaiten esiin. Marokossa tagine-pataa käytetään usein myös hiiligrillillä.

Tagine-patojen mukana lähetämme myös muutaman marokkolaisen tagine-ruoan valmistusohjeet; palkitse makuaistisi ja tee aitoa tagine-ruokaa!

HUOM: nämä tagine-padat on tehty enemmän käyttöön kuin koristeeksi, joten niiden ulkopinnassa saattaa olla pieniä virheitä, jotka eivät kuitenkaan vaikuta ruoan valmistukseen.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat ilman kuluja Postin tai Matkahuollon noutopakettina; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Tagine-pata on perinteinen pohjois-afrikkalainen ruoanvalmistus-astia. Se sopii hyvin esimerkiksi liha- ja kanapatojen sekä erilaisten vihannesruokien valmistukseen ja myös tarjoiluun. Se on valmistettu tiheärakenteisesta savesta polttamalla. Pohja on tehty niin paksuksi että ruoka hautuu hitaasti ja tasaisesti. Yläosan muoto kierrättää kuumaa ilmaa ja siinä oleva kosteus valuu seinämiä pitkin alas ja imeytyy taas ruoan sisään. Ruoka säilyy kosteana ja hautuu todella meheväksi!

Tagine-padan mitat:

sisähalkaisija n. 24 cm

ulkohalkaisija n. 31 cm

koko padan korkeus n. 24 cm

Tagine-padan hoito: Tagine-pata pestään normaali astianpesuaineella käsinpesuna, ei astianpesukoneessa. Uunissa maksimilämmöksi suositellaan 160 astetta, sähkölevyllä ruokaa valmistettaessa on käytettävä mietoa lämpöä, ei suurta tehoa. Ennen ensimmäistä käyttöä suositellaan tehtäväksi seuraavaa: pata ja kansi upotetaan veteen 10 - 12 tunnin ajaksi, sen jälkeen ne voidellaan sisäpuolelta rypsiöljyllä 2 - 3 tunnin ajaksi, sitten huuhdotaan öljy pois ja aletaan valmistaa herkullisia ruokia...
Varastossa

Suosittelemme myös

UUTUUS: Keramiikkamukit, useita värejä (KE-1185)

marokkolaiset-keramiikka-mukit-astiat-KE-1185-ryhma-alku.JPG&width=280&height=500
HUOM! Ei elintarvikekäyttöön: astioita ei ole testattu EU:n Elintarvikekontaktimateriaaliasetuksen  ASETUS (EY) N:o 2023/2006 mukaisesti, koska testaukset nostaisivat hintaa 100 - 150%. Lisätietoja puh: 040 1997800 / Ari tai Mina Vierula.
Kauniit voimakkaat värit ja melikuvitukselliset kuviot! Kuviointi..
Hinta: 10.50 €

TARJOUS: Keramiikkakulho 25 cm (KE-773)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-773-1.JPG&width=280&height=500
HUOM! Ei elintarvikekäyttöön: astiaa ei ole testattu EU:n Elintarvikekontaktimateriaaliasetuksen  ASETUS (EY) N:o 2023/2006 mukaisesti, koska testaukset nostaisivat hintaa 100 - 150%. Lisätietoja puh: 040 1997800 / Ari tai Mina Vierula. 
Tämän Fesissä, "taiteilijoiden kaupungissa", maalatun keramiikkakulhon..
Hinta: 52.00 €69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »