Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lasku- ja erämaksu -vaihtoehtomme:

Voit jakaa ostoksesi hinnan useampaan erään, valittavanasi on OP Lasku ja OP Tililuotto sekä Walley.
Yrityksille on käytössä myös Alisa yrityslasku.
Klikkaa laskutavan nimeä, jolloin näet tarkemmat tiedot ja ehdot laskuvaihtoehdosta.

Alla esimerkkinä Walley-lasku/osamaksu -vaihtoehdon tarkemmat tiedot, katso myös muiden laskuvaihtoehtojen tiedot:

Walley lasku / osamaksu:

Kun tilaat verkkokaupastamme tuotteita valitse maksutapa-vaihtoehdoistamme "Walley lasku ja osamaksu".

Lähetämme sinulle tilaamasi tuotteet heti. Sinun ei tarvitse maksaa vielä mitään, saat korotonta maksuaikaa tilauspäivästä 45 pv eteenpäin. Walley lähettää sinulle laskun, johon on merkitty vaihtoehtoina jakaa maksu useampaan osaan (minimimaksu kuukaudessa on 36:s osa koko summasta) tai maksaa koko lasku kerralla.

Jos päätät jakaa ostostesi summan useampaan erään, voit itse päättää maksuerän koon kuukausittain saamassasi laskussa. Laskuun on aina merkitty pienin maksettava summa, mutta voit halutessasi maksaa suuremmankin summan tai myös maksaa loppusumman kerralla pois milloin haluat. Jäljellä oleva määrä näkyy jokaisella laskulla. Helppoa; näin voit itse tasata kuukausittaisia menojasi!

Pisin maksuaika on 36 kk ja suurin ostoksen määrä 5000€. Laskutusmaksu on 3,80€/kk ja korko 1,6%/kk eli vuosikorko on 19,2%.

Esimerkki:

Jos ostat esimerkiksi maton jonka hinta on 1400€, on sinulla 45 pv aikaa päättää haluatko maksaa maton kerralla vai useammassa osassa. Jos haluat maksaa sen esimerkiksi 12 kuukauden kuluessa niin maksut jakautuvat seuraavasti:

  • kuukausierä (sisältää koron ja laskutuskulut) 132,95€
  • korkojen osuus koko ajalta 149,83€
  • laskutuskulujen osuus koko ajalta 45,60€
  • todellinen vuosikorko kuluineen 27,87%
  • kokonaishinta 1595,43€

HUOM: yllä oleva esimerkkilaskelma on tehty kuluttajansuojalain mukaisesti siten että kaikki erät maksettaisiin saman suuruisina. Sinun ei kuitenkaan tarvitse etukäteen tehdä maksusuunnitelmaa vaan voit itse valita kuukausilyhennyksen määrän: maksuaikaa sinulla on pisimmillään 36 kuukautta. Pienin kk-erä on 38,89€ + laskutuskulu 3,80€ + korko, jonka määrä riippuu jäljellä olevasta summasta.

Jos haluat voit maksaa välillä suurempia eriä, silloin korkojen ja laskutuskulujen määrä ja siten myös maton kokonaishinta pienenevät. Koko loppusumman voit maksaa pois milloin vain haluat.

Lisätietoja saat tarvittaessa:

La Vie de Marrakech Oy: puhelin 040 199 7800 / Ari Vierula

Walley: puhelin 09 3158 9947 tai Asiakaspalvelu (walley.fi)

Walley Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Walley tekee luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Walley

Y-tunnus 2644718-5

Porkkalankatu 20 A

00180 Helsinki

puh: 09 3158 9947