« Takaisin

Peitto Handira 003, 260 X 170 cm (tilaustuote)Peitto Handira 003, 260 X 170 cm

Erittäin kaunis Handira-peitto. Sadat pienet metallilevyt kimaltelevat kauniisti peitossa. Käytä tätä sängyn päällä päiväpeittona tai ripusta se seinälle kauniiksi, katseet kerääväksi seinäryijyksi.

Peiton materiaali on puuvillaa, pienet pyöreät koristeet metallia.

Handira -peitot liittyvät Berber-perinteeseen: ennen naimisiin menoa morsiamen naispuoliset sukulaiset tekivät hänelle lahjaksi kauniin handira-peiton. Peiton valmistus kesti kauan, pelkästään satojen pienten ja ohuiden kimaltelevien metallilevyjen kiinnitys saattoi kestää useita viikkoja. Morsian oli mukana seuraamassa peiton valmistusta, ja samalla hänelle annettiin neuvoja tulevaa avioelämää varten. Pitkän hääseremonian jälkeen morsian kietoi peiton ympärilleen lämmikkeeksi matkatessaan uuteen kotiinsa miehensä kanssa.

 

Tilaustuote - Kysy toimitusaika amina@marrakech.fi
Hinta:590.00 €

Suosittelemme myös

Tadrast - peitto 190 X 120 cm (TP-119)

marokkolainen-puuvilla-peitto-TP-119-3.JPG&width=280&height=500
Mustavalkoinen puuvillapeitto sopii päiväpeitoksi, voit myös nauttia lämmöstä syyskylmien ja talven aikana: kietoudu lämpimän puuvillapeiton sisään sohvalla ja nauti!
Tämä pehmeän mukava peitto on valmistettu puuvillasta, valmistuspaikkakunta on Marrakech. Tadrast-peitot ovat perinteen mukaan aina miesten..
Hinta: 115.00 €

Lattiatyyny Handira, 011

Handiratyyny-011-1.JPG&width=280&height=500
Muhkea isokokoinen Handira-tyyny, joka sopii kokonsa puolesta hyvin myös lattiatyynyksi.
Handira-tyyny on valmistettu villasta, paksut koristeosat ovat puuvillaa, ohuet kiiltävät paljetit metallia. Halutessasi tyynyn täytettynä on täytteenä vaahtomuovi- ja puuvillarouhetta, tyyny täytetään normaalisti "upottavan..
Hinta: 189.00 € - 219.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »