Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Peitto Handira 003, 260 X 170 cm (tilaustuote)Hinta:920.00 €

Tämä peitto on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.

Erittäin kaunis Handira-peitto. Sadat pienet metallilevyt kimaltelevat kauniisti peitossa. Käytä tätä sängyn päällä päiväpeittona tai ripusta se seinälle kauniiksi, katseet kerääväksi seinäryijyksi.

Peiton materiaali on puuvillaa, pienet pyöreät koristeet metallia.

Tämä on yksi esimerkki handira-peitoista; koon ja kankaan kuvioinnin voit valita itse ja peitto voidaan valmistaa myös villakankaasta. Kysy vaihtoehdoista puhelimitse 040 1997800 / Amina tai Ari, tai sähköpostitse amina@marrakech.fi

Handira -peitot liittyvät Berber-perinteeseen: ennen naimisiin menoa morsiamen naispuoliset sukulaiset tekivät hänelle lahjaksi kauniin handira-peiton. Peiton valmistus kesti kauan, pelkästään tuhansien pienten ja ohuiden kimaltelevien metallilevyjen kiinnitys saattoi kestää useita viikkoja. Morsian oli mukana seuraamassa peiton valmistusta, ja samalla hänelle annettiin neuvoja tulevaa avioelämää varten. Pitkän hääseremonian jälkeen morsian kietoi peiton ympärilleen lämmikkeeksi matkatessaan illalla uuteen kotiinsa miehensä kanssa, tai todennäköisemmin he matkustivat aviomiehen suvun kotiin, jossa asuivat miehen vanhemmat ja muut perheenjäsenet; tämä oli tapana Marokossa vielä aivan lähimenneisyydessä, ja varsinkin maaseudulla koko suku asuu samassa talossa vielä nykyäänkin.

 

Tilaustuote - Kysy toimitusaika amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Puuvillapeitto 185 X 260 cm (TP-218)

marokkolainen-puuvilla-peitto-TP-218-1.JPG&width=280&height=500
Nyt saat tämän kauniin pom-pom -peiton 85€ alle normaalihinnan!
Tämän puuvillapeiton todella kauniit värit kuvaavat hyvin sen lämpöä: lämmin vaaleanruskea pääväri, johon sulautuvat kauniisti tumma punainen, kirkas punainen, harmaa ja puhdas valkoinen. Isokokoinen pehmeän miellyttävä peitto sopii..
Hinta: 235.00 €320.00 €

Puuvillapeitto pom-pom, 200 X 300 cm (TP-121, tilaustuote)

marokkolainen-puuvilla-peitto-TP-121-1.JPG&width=280&height=500
Tämä peitto on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Kauniin lämpimillä väreillä oleva isokokoinen puuvillapeitto sopii päiväpeitoksi, voit myös nauttia lämmöstä syyskylmien ja talven aikana: kietoudu lämpimän puuvillapeiton sisään sohvalla ja nauti, tämän peiton sisään mahtuu kietoutumaan..
Hinta: 370.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »