Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tyyny (TP-170)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tyyny TP-170, tyhjänä72.00 €
Tyyny TP-170, täytettynä84.00 €

Erittäin kaunis isokokoinen tyyny. Kangas on erittäin korkealuokkaista, pinnassa pehmeää plyysin tapaista, Marokossa tämä vahva kangas tunnetaan nimellä "mobra". Tyynyn kuvioiden väreinä näkyy oranssin eri sävyjä, lilan eri sävyjä, harmaan eri sävyjä; tyynyn pinnan värimaailma "elää"  kauniisti valon suunnasta riippuen. Tyynyjen molemmat puolet ovat samaa kangasta samoilla kuvioilla. 

Tyynyt toimitamme joko täytettynä puuvillavanulla tai tyhjänä, jos sinulla on jo täyttömateriaalia. Täyttöä varten tyynyn sivulla on vetoketju.

Valmistettu Marrakechissa.

Huom: tätä tyynyä on jäljellä vain 1 kpl, voit tilata sen tyhjänä tai valmiiksi täytettynä.

Tyynyn mitat (tyhjänä): noin 65 X 55 cm, paksuudeksi tulee täyttötiheydestä riippuen n. 20 - 25 cm.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset postipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

UUTUUS: Lattiatyyny 65 X 65 cm (HK-134)

marokkolainen-villa-lattia-tyyny-HK-134-1.JPG&width=280&height=500
Lämpimän värinen, ja myös oikeasti lämmin isokokoinen lattiatyyny. Tyynyn materiaaleina ovat villa ja puuvilla, pohja on valkoista puuvillakangasta. Tyynyn pinnan koristekuviot ovat perinteisiä berber-symboleita, usein toistuva 12-sakarainen tyylitelty tähtikuvio on hedelmällisyys-symboli.
Tyyny on..
Hinta: 215.00 €

Handira-tyyny (TP-134, tilaustuote)

marokkolainen-handira-tyyny-TP-134-1.JPG&width=280&height=500
Tämä tyyny on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Kaunis pehmeän lämmin Handira-tyyny. Handira-tyynyt ja -peitot ovat olleet perinteinen häiden yhteydessä morsiamelle annettava lahja, jonka ovat valmistaneet hänen lähisukulaisensa, ja tietenkin käsityönä. Erittäin kaunis koristetyyny!..
Hinta: 78.00 € - 88.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »