Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Keramiikka-astia "gsria", 48 cm (KE-897, tilaustuote)Hinta:96.00 €

Gsria"-astiaa käytetään Marokossa taikina-astiana, eli siinä vaivataan taikinaa leipomista varten. Sen tasaisesta pohjan muodosta ja suuresta koosta johtuen gsria-astia sopii erittäin hyvin myös kakkulautaseksi, ja miksei myös leipälautaseksi. Myös pikkuleipiä ja pipareita lautaselle mahtuu aikamoinen määrä.

Pohjan alapintaan on tehty vahvistusharjanne, astia on tehty erittäin vahvaksi. Myös paino kertoo että astiaan käytetty savi on erittäin tiivistä.

Sivukuvasta näkyy käsityön tunnus: suuri gsria-astia on epäsymmetrinen reunoiltaan. Viimeiseen kuvaan kuvasimme kuljetuksissa reunaan tulleet maalin lohkeamat, jotka eivät kuitenkaan haittaa astian käyttöä.

Astian halkaisija on n. 48 cm ja reunan korkeus 5 - 6 cm. Gsria-astia on valmistettu Safin kaupungissa.

 

Tilaustuote - Kysy toimitusaika, soita 040 1997800 tai amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Suitsuketeline "ankka" (KE-661)

suitsuketeline-keramiikka-KE-661-1.JPG&width=280&height=500
Hauska keramiikasta valmistettu teline yhdelle suitsuketikulle: ankka.
Pituus n. 6 cm.
Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä...
Hinta: 4.40 €

Pesuallas 40 cm, keramiikkaa (KE-882)

marokkolainen-keramiikka-allas-KE-882-1.JPG&width=280&height=500
Tässä keramiikka-altaassa näkyvät tyypilliset Fesin alueella käytetyt värit: sinivihreä, hyvin tumma sininen, kellertävä oranssi ja punaiseen sävyttyvä ruskea ovat "Fesin värit". Allas on valmistettukin Fesissä sijaitsevala sopimusvalmistajamme keramiikkapajalla. 
Voit asentaa tämän sellaisenaan pöytätason..
Hinta: 168.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »