Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tarjotinpöytä 55 cm, tummat lakatut jalat (HK-133)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotinpöytä 55 cm, tarjottimen kuvio TA-254, pinta kiiltävä158.00 €
Tarjotinpöytä 55 cm, tarjottimen kuvio TA-257, pinta kiiltävä158.00 €
Tarjotinpöytä 55 cm, tarjottimen kuvio TA-231, pinta hieman kiiltävä158.00 €
Tarjotinpöytä 55 cm, tarjottimen kuvio TA-243, pinta hieman kiiltävä158.00 €

Kaunis ja monikäyttöinen tarjotinpöytä kotiisi! Tämä tarjotinpöytä koostuu granaattiomenapuusta tehdystä, tummaksi lakatusta jalkakehikosta sekä 56 - 57 cm:n kokoisesta tarjottimesta. Tarjotin on helposti nostettavissa jalkakehikon päältä pelkkää tarjotinkäyttöä varten. Jalkakehikon saa taitettua kasaan, jolloin se mahtuu säilytystä varten pieneen tilaan. Tarjotinpöydän korkeus on n. 48 cm.

Tarjottimen pintakuvion voit valita tuotevaihtoehdoista. Kuvien yhteydessä näkyy tarjottimien kuvioinnin numeron (TA-...). Lähikuvia tarjottimien kuvioinneista näet tästä

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Tarjotinpöydän puhdistus ja hoito:

- Alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Älä käytä puhdistukseen teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei koskaan metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa voit ostaa alumiinin kiilloitusainetta. Kokeile kuitenkin aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat. 

- Puujalkojen puhdistukseen on paras tapa kostea pyyhe. Jos pelkkä vesi ei tehoa niin voit käytää myös astianpesuainetta mietona seoksena. Älä kastele pöydän jalkoja runsaalla vedellä tai jätä niitä sateeseen pitkäksi aikaa. Jos lakattuun puupintaan tulee naarmuja voidaan niitä peittää puuöljyllä, joka vähentää niiden näkymistä.

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 40 cm (KE-1178)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-tarjotin-KE-1178-1.JPG&width=280&height=500
Suurikokoinen keramiikkalautanen sopii hyvin myös tarjottimeksi. Valkoinen pohjaväri, koristekuviointi on maalattu lähes hehkuvalla vaaleahkon punaisella, erittäin lämmin sävy. Huomioi, että kaikki kuviot on maalattu käsivaralta, mitään sapluunoita ei maalarimestarillamme ole ollut apunaan! Lautasen..
Hinta: 72.00 €

UUTUUS: Tarjottimet 60 cm, useita erilaisia

marokkolainen-tarjotin-TA-253-1.JPG&width=280&height=500
Tarjottimien tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.
Tämä on yksi suosituimpia kokoja tarjotinvalikoimassamme, näihin mahtuu jo hieman suurempikin kahvi- tai teeastiasto. Näiden tarjottimien halkaisija on 61 cm.
HUOM: huomioithan että alumiinitarjottimien pinta saattaa hieman kuluneen näköinen ja pinnassa..
Hinta: 89.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »