Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tarjotinpöytä 55 cm, tummat lakatut jalat (HK-133)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotinpöytä 55 cm, tarjottimen kuvio TA-254, pinta kiiltävä158.00 €
Tarjotinpöytä 55 cm, tarjottimen kuvio TA-257, pinta kiiltävä158.00 €
Tarjotinpöytä 55 cm, tarjottimen kuvio TA-231, pinta hieman kiiltävä158.00 €
Tarjotinpöytä 55 cm, tarjottimen kuvio TA-243, pinta hieman kiiltävä158.00 €

Kaunis ja monikäyttöinen tarjotinpöytä kotiisi! Tämä tarjotinpöytä koostuu granaattiomenapuusta tehdystä, tummaksi lakatusta jalkakehikosta sekä 56 - 57 cm:n kokoisesta tarjottimesta. Tarjotin on helposti nostettavissa jalkakehikon päältä pelkkää tarjotinkäyttöä varten. Jalkakehikon saa taitettua kasaan, jolloin se mahtuu säilytystä varten pieneen tilaan. Tarjotinpöydän korkeus on n. 48 cm.

Tarjottimen pintakuvion voit valita tuotevaihtoehdoista. Kuvien yhteydessä näkyy tarjottimien kuvioinnin numeron (TA-...). Lähikuvia tarjottimien kuvioinneista näet tästä

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Tarjotinpöydän puhdistus ja hoito:

- Alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Älä käytä puhdistukseen teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei koskaan metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa voit ostaa alumiinin kiilloitusainetta. Kokeile kuitenkin aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat. 

- Puujalkojen puhdistukseen on paras tapa kostea pyyhe. Jos pelkkä vesi ei tehoa niin voit käytää myös astianpesuainetta mietona seoksena. Älä kastele pöydän jalkoja runsaalla vedellä tai jätä niitä sateeseen pitkäksi aikaa. Jos lakattuun puupintaan tulee naarmuja voidaan niitä peittää puuöljyllä, joka vähentää niiden näkymistä.

Suosittelemme myös

POISTOTARJOUS: Teepöytä 48 cm (HK-021)

marokkolainen-teepoyta-HK-021-9.JPG&width=280&height=500
Ammattitaitoisilta käsityöläisiltä tulee näin kaunista jälkeä! Lukemattomine kauniisti viimeisteltyine yksityiskohtineen tämä puusta käsityönä valmistettu pöytä on tee- / kahvihetken katseenvangitsija! Pöytä sopii oikein hyvin myös kaunistamaan makuuhuonetta tai eteistä. Emme kysyneet työtuntien määrää..
Hinta: 199.00 €359.00 €

Pöytä, pyöreä, 44 cm (tilaustuote)

poyta_pyorea_44_cm_1.jpg&width=280&height=500
Tämä pöytä on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Tämä täyspuurunkoinen, alumiinikaiverruksilla ja luukoristeilla koristeltu pöytä sopii hyvin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen joko käyttöpöydäksi tai vaikka koristeeksi.
Pöytäosan päällä on karkaistua lasia oleva suoja. Pöytäosan..
Hinta: 540.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »