Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

UUTUUS: Tarjottimet 55 cm, useita erilaisiaVaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotin TA-254, pinta kiiltävä79.00 €
Tarjotin TA-257, pinta kiiltävä79.00 €
Tarjotin TA-231, pinta hieman kiiltävä79.00 €
Tarjotin TA-243, pinta hieman kiiltävä79.00 €

Tarjottimien tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.

Tämä on yksi suosituimpia kokoja tarjotinvalikoimassamme, näihin mahtuu jo hieman suurempikin kahvi- tai teeastiasto. Tarjottimien halkaisija on 56 - 57 cm. Tarjottimille on saatavana myös puisia jalkakehikoita, joiden avulla saat tästä kauniin ja kätevän tarjotinpöydän!

HUOM: huomioithan että alumiinitarjottimien pinta saattaa hieman kuluneen näköinen ja pinnassa näkyvät usein ohuella terällä piirretyt kohdistuslinjat.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Alumiinitarjottimen puhdistus ja hoito: alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Konepesu ei sovi alumiiniastioille, älä käytä puhdistukseen myöskään jäykkäharjaksista harjaa, teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin voit käyttää alumiinin kiillotusainetta, mutta kokeile aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat.

Suosittelemme myös

Tarjotinpöytä 87 cm (HK-132, tilaustuote)

marokkolainen-tarjotin-poyta-87cm-HK-132-1.JPG&width=280&height=500
Tämä tarjotinpöytä on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Juhlavan kokoinen tarjotinpöytä on kaunis ja monikäyttöinen pöytä kotiisi! Peräti 87 cm:n kokoinen tarjotin on helposti nostettavissa jalkakehikon päältä, jos haluat pitää tarjotinta vaikka koristeena, ja tummaksi lakatusta granaattiomenapuusta..
Hinta: 287.00 €

UUTUUS: Tarjottimet 60 cm, useita erilaisia

marokkolainen-tarjotin-TA-253-1.JPG&width=280&height=500
Tarjottimien tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.
Tämä on yksi suosituimpia kokoja tarjotinvalikoimassamme, näihin mahtuu jo hieman suurempikin kahvi- tai teeastiasto. Näiden tarjottimien halkaisija on 61 cm.
HUOM: huomioithan että alumiinitarjottimien pinta saattaa hieman kuluneen näköinen ja pinnassa..
Hinta: 89.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »