Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

UUTUUS: Tarjottimet 50 cm, useita erilaisia



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotin TA-255, pinta kiiltävä69.00 €
Tarjotin TA-251, pinta hieman kiiltävä69.00 €
Tarjotin TA-256, pinta kiiltävä69.00 €

Tarjottimien tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.

Nämä tarjottimet ovat kätevän kokoisia, niitä on helppo käsitellä ja niihin mahtuu jo useita astioita, tämä onkin yksi suosituimpia kokojamme. Näiden tarjottimien halkaisija vaihtelee 51 ja 52 cm:n välillä.

HUOM: huomioithan että alumiinitarjottimien pinta saattaa hieman kuluneen näköinen ja pinnassa näkyvät usein ohuella terällä piirretyt kohdistuslinjat.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Alumiinitarjottimen puhdistus ja hoito: alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Konepesu ei sovi alumiiniastioille, älä käytä puhdistukseen myöskään jäykkäharjaksista harjaa, teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin voit käyttää alumiinin kiillotusainetta, mutta kokeile aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat.

Suosittelemme myös

Tarjotin 54 cm, pronssia (TA-247)

marokkolainen-tarjotin-pronssi-TA-247-1.JPG&width=280&height=500
Tämä pronssista valmistettu näyttävä tarjotin kerää katseet. Lähes kullanvärisen runsaskiiltoisen tarjottimen halkaisija on n. 54 cm ja koristekuviointi on erittäin kaunis! Tarjottimen valokuvaaminen oli vaikeaa, koska sen pinta on kiilloitettu todella kiiltäväksi. Valmistuspaikkakunta Marrakech ja valmistajana..
Hinta: 239.00 €

Tarjoiluastia 45 cm, rottinkia (PU-041)

rottinki-tarjotin-PU-041-1.JPG&width=280&height=500
Suurikokoinen aidosta rottingista punottu tarjoiluastia hedelmille, leivonnaisille, leipäkoriksi, ja moneen muuhunkin käyttöön. Voit myös ripustaa tämän seinälle kauniiksi koristeeksi.
Useita ohuita, noin 1 mm:n paksuisia rottinkioksia on sidottu toisiinsa huolellisesti ja tiiviisti kapealla ja ohuella..
Hinta: 45.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »