« Takaisin

Tarjotin-astia, antiikkia (TA-130)Perinteistä marokkolaista muotoilua: 1940- ja 1950 -luvuilla Marokossa käytettiin paljon näitä tarjotin-astioita esimerkiksi häälahjana; useita päiviä kestäneen hääjuhlan aikana marokolaisilla herkuilla täytetty tarjotin-astia ojennettiin hääparille. He saivat kauniin ja käytännöllisen astian; ruokapöydässä tämä toimi vaikka leipä-astiana tai teetä juodessa pipari-astiana.

Tämä tarjoilu-astia on tehty alumiinista, joka tunnettiin siihen aikaan yleisemmin kevytmetallin nimellä. Jalat ja kahvat ovat pronssisekoitetta. Kuviointi on voimakkaasti pakotettua kohokuviointia, kahvat ja jalat on tehty valamalla. Kohokuviointi näkyy kauniina myös astian sisäpinnoilla.

Tämän tarjotin-astian ikä ajoittuu 1940 - 1950 -luvuille, tarkempaa tietoa emme saaneet valmistusvuodesta.

Mitat:

korkeus n. 32 cm

halkaisija n. 21 cm (+ kahvat n. 5 cm/kpl) 

HUOM: nämä kuvat ovat myymälässämme olleesta tuotteesta, joka on jo luovutettu asiakkaalle. 

Antiikkitarjottimia ja muitakin antiikki-astioita hankimme ajoittain myymäläämme, mutta voimme myös etsiä sinulle haluamasi mallista; lähetämme valokuvia löytyneistä vaihtoehdoista ja kerromme hinta- ja muut tiedot. Mikäli löytyy sellainen minkä haluat, veloitamme ennakkomaksuna 50% tuotteen hinnasta ja loput vasta astian saavuttua Suomeen ja tarkastettuamme ettei se ole vahingoittunut kuljetuksen aikana. 

Varastossa
Hinta:75.00 €

Suosittelemme myös

Tarjotin, jaloilla, 41 cm (TA-110)

marokkolainen-tarjotin-TA-110-1.JPG&width=280&height=500
Käsityönä valmistettu, kirkkaaksi kiiloitettua alumiinia oleva sekä taidokkaasti koverretuin kuvioin ja leikkauksin tehty jalallinen tarjotin on valmistettu Marrakechissa, ja se on erittäin kaunista työtä; kuva ei pysty välittämään tämän tarjottimen kauneutta! Hallitsevana kuviona on perinteinen berber-kuviointi..
Hinta: 68.00 €

Tarjottimet 48 cm, useita erilaisia

marokkolainen-tarjotin-TA-145-1.JPG&width=280&height=500
Kauniita yksityiskohtia täynnä olevia tarjottimia, halkaisija 48 cm. Materiaali kiilloitettua alumiinia. Valmistuspaikkakunta tietysti Marrakech ja valmistajana on ollut sopimusvalmistajamme jolta ostamme lähes kaikki tarjottimemme. 
Tarjoilukäytön lisäksi tämänkokoinen tarjotin käy hyvin myös tarjotinpöydäksi..
Hinta: 79.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »