« Takaisin

Tarjotin-astia, antiikkia (TA-130)Perinteistä marokkolaista muotoilua: 1940- ja 1950 -luvuilla Marokossa käytettiin paljon näitä tarjotin-astioita esimerkiksi häälahjana; useita päiviä kestäneen hääjuhlan aikana marokolaisilla herkuilla täytetty tarjotin-astia ojennettiin hääparille. He saivat kauniin ja käytännöllisen astian; ruokapöydässä tämä toimi vaikka leipä-astiana tai teetä juodessa pipari-astiana.

Tämä tarjoilu-astia on tehty alumiinista, joka tunnettiin siihen aikaan yleisemmin kevytmetallin nimellä. Jalat ja kahvat ovat pronssisekoitetta. Kuviointi on voimakkaasti pakotettua kohokuviointia, kahvat ja jalat on tehty valamalla. Kohokuviointi näkyy kauniina myös astian sisäpinnoilla.

Tämän tarjotin-astian ikä ajoittuu 1940 - 1950 -luvuille, tarkempaa tietoa emme saaneet valmistusvuodesta.

Mitat:

korkeus n. 32 cm

halkaisija n. 21 cm (+ kahvat n. 5 cm/kpl) 

HUOM: nämä kuvat ovat myymälässämme olleesta tuotteesta, joka on jo luovutettu asiakkaalle. 

Antiikkitarjottimia ja muitakin antiikki-astioita hankimme ajoittain myymäläämme, mutta voimme myös etsiä sinulle haluamasi mallista; lähetämme valokuvia löytyneistä vaihtoehdoista ja kerromme hinta- ja muut tiedot. Mikäli löytyy sellainen minkä haluat, veloitamme ennakkomaksuna 50% tuotteen hinnasta ja loput vasta astian saavuttua Suomeen ja tarkastettuamme ettei se ole vahingoittunut kuljetuksen aikana. 

Varastossa
Hinta:75.00 €

Suosittelemme myös

Tarjotin 28 cm (useita erilaisia)

marokkolainen-tarjotin-28cm-TA-141-1.JPG&width=280&height=500
Kauniisti kuvioitu, ja käsityönä tietenkin, marokkolainen tarjotin. Halkaisija on n. 28 cm, materiaali kiilloitettua alumiinia. Tarjottimien käsintehty kuvioinnit ovat juuri kuvien mukaisia, kuvioinnin mukaisen tilausnumeron näet klikkaamalla tarjottimen kuvan auki. Valmistettu Marrakechissa.
Kahvihetki..
Hinta: 33.00 €

Kannellinen tarjotin jaloilla, 34 cm (TA-134)

marokkolainen-tarjotin-TA-134-1.JPG&width=280&height=500
Tällä tarjottimella kakkupalat tai muut herkut pysyvät suojassa, eivätkä kuivahda niin nopeasti.
Tarjottimen materiaali on kiilloitettua alumiinia, myös kansi on alumiinia, joka on päällystetty samettimaisella lilan värisellä kankaalla. Kankaaseen on kirjailtu erittäin kaunis marokkolainen koristekuviointi..
Hinta: 79.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »