Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tarjotin 87 cm, useita erilaisia (tilaustuote)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotin 87 cm, tuote TA-194, pinta kiiltävä175.00 €
Tarjotin 87 cm, tuote TA-239, pinta kiiltävä175.00 €

Tämä tarjotin on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.

Suurikokoisia, halkaisijaltaan n. 87 cm olevia tarjottimia, kaikissa paljon arvostetun alumiiniseppämme tekemiä kauniita yksityiskohtia! Tarjottimia on saatavana erilaisilla kuvioinneilla. Materiaali kiilloitettua alumiinia. Valmistuspaikkakunta tietysti Marrakech. 

Tämänkokoinen tarjotin sopii erittäin hyvin tarjotinpöydäksi puusta tehdyn jalkakehikon kanssa: jalkakehikoita on tummaksi lakattuna, värittömällä lakalla lakattuna sekä ilman lakkaa vaalean puun värisenä. Se on myös lumoavan kaunis katseenvangitsija kotonasi vaikka sellaisenaan, joko keittiössä tai olohuoneessa, makuuhuoneessa, vaikka vain seinää vasten nojaamassa tai nostettuna ylemmäs seinälle.

HUOM: huomioithan että alumiinitarjottimien pinta on aina hieman kuluneen näköinen ja pinnassa näkyvät usein ohuet terällä piirretyt kohdistuslinjat.

Alumiinitarjottimen puhdistus ja hoito: alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Älä käytä puhdistukseen teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei koskaan metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin kaupoista on saatavana alumiinin kiilloitusaineita. Kokeile kuitenkin aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat.

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 20 X 36 cm (KE-1183)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-astia-KE-1183-1.JPG&width=280&height=500
HUOM! Ei elintarvikekäyttöön: astiaa ei ole testattu EU:n Elintarvikekontaktimateriaaliasetuksen  ASETUS (EY) N:o 2023/2006 mukaisesti, koska testaukset nostaisivat hintaa 100 - 150%. Lisätietoja puh: 040 1997800 / Ari tai Mina Vierula. 
Todella erikoinen maalaus kauniissa, koverassa keramiikka-astiassa..
Hinta: 59.00 €

UUTUUS: Tarjottimet 60 cm, useita erilaisia

marokkolainen-tarjotin-TA-253-1.JPG&width=280&height=500
Tarjottimien tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.
Tämä on yksi suosituimpia kokoja tarjotinvalikoimassamme, näihin mahtuu jo hieman suurempikin kahvi- tai teeastiasto. Näiden tarjottimien halkaisija on 61 cm.
HUOM: huomioithan että alumiinitarjottimien pinta saattaa hieman kuluneen näköinen ja pinnassa..
Hinta: 89.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »