Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tigontaf Argane ihonhoitoseerumit, useita erilaisia (KOS-058 - KOS-060)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tigontaf Argane Serum Visage (KOS-058)29.00 €
Tigontaf Argane Serum Vitamin C (KOS-059)29.00 €
Tigontaf Argane Cheeks Reddish (KOS-060)29.00 €

Erittäin korkealuokkaiset Tigontaf Argane ihonhoito-seerumit! Marokkolaisia Tigontaf Argane -ihonhoitotuotteita arvostetaan korkealle, niitä viedään jopa Saudi Arabiaan ja Dubaihin, jossa vaaditaan ihonhoitotuotteilta täydellisyyttä. Kolme suosituinta Tigontaf Arganen kasvojenhoitoseerumia ovat tässä:

Tigontaf Argane Serum Visage (KOS-058):

  • Käyttö: kosteuttaa kasvoja erittäin tehokkaasti (sopii myös herkälle silmänympärys-iholle) ja puhdistaa ihon epäpuhtauksia syvältä, ravitsee ja kiinteyttää ihoa, antaa suojaa UV-säteilyä vastaan. Levitä Serum Visage -seerumia kostealle iholle, se imeytyy nopeasti jättämättä iholle öljymäistä kerrosta.
  • Koostumus: argan-öljy, sahrami, kaktusviikunan siemenöljy, manteliöljy

Tigontaf Argane Serum Vitamin C (KOS-059):

  • Käyttö: vitamiinihappo-seerumi, jonka runsaat antioksidantit ovat tehokas hoito ihon ikääntymiseen ja ryppyjen estämiseen, se myös kirkastaa ihoa ja vähentää ihon karheutta.
  • Koostumus: vesi, propyleeniglykoli, risiiniöljy, ammoniumpolyakryyli-seos, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini, pantenoli, natrium-yhdisteet, tokoferyyliasetaatti, tuoksuaine

Tigontaf Argane Cheeks Reddish (KOS-060):

  • Käyttö: levitä 3 tippaa poskillesi ja huulillesi, saat niille luonnollisen kauniinpunaisen värin
  • Koostumus: argan öljy, aker fassi, unikonkukka, granaattiomena, vesi, B-vitamiini, risiinin siemenöljy, xanthan gum, glyserolin ja steariinihapon yhdiste, propyleeniglykoli, bentsyylialkoholi, tuoksuaine

Mitä ovat seerumit: seerumeiksi kutsutaan tiivistettyjä ihonhoitonesteitä, jotka sisältävät runsaammiin aktiivisesti vaikuttavia aineosia kuin tavalliset ihonhoitotuotteet. Siten seerumien tulokset näkyvät nopeammin. Varsinkin anti-age -tuoteissa seerumit toimvat tehokkaasti, koska niiden aktiiviainepitoisuudet ovat korkeita. Myös paikallisissa iho-ongelmissa niiden käyttö on helpompaa kuin tavalisten hoito-öljyjen tai -voiteiden.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; tästä näet kaikki toimitus- ja maksutavat.

Suosittelemme myös

TIETOPAKETTI ARGAN-ÖLJYSTÄ: MITÄ ARGAN ON JA MISTÄ SE TULEE

argan-pahkina_free.jpg&width=280&height=500
  Lounais-Marokossa, erittäin kuivalla alueella jossa ei joskus sada moniin vuosiin, kasvaa Argan Spinosa -puu. Tämä kuivuutta uhmaava puu saattaa elää jopa 200 vuoden ikäiseksi. Puussa kasvaa pähkinöitä, joita berberit ovat aina kutsuneet nimellä ”argan”.  He ovat käyttäneet tämän puun pähkinöistä..

Kasvomaskit, useita erilaisia (KOS-051)

kasvomaskit-maskit-argan-KOS-051-ryhma.JPG&width=280&height=500
Kasvoille ja koko vartalolle tarkoitetut maskijauheet, jotka sisältävät vain luonnosta saatavia aineita (poikkeuksena Grains Café Arabicassa käytetty säilyvyys-aine dehydroacetic acid).
Sekoita valitsemaasi maskijauhetta ruusuveteen (kasvoja varten) tai veteen (muualle vartalolle) ja levitä seosta ihollesi..
Hinta: 19.00 € - 28.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »