Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ihon hoito-raspi, useita eri värejä (KOS-063)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Ihon hoito-raspi KOS-063, vihreä-vaaleansininen9.00 €
Ihon hoito-raspi KOS-063, vihreä-tummansininen9.00 €
Ihon hoito-raspi KOS-063, punainen-lila9.00 €
Ihon hoito-raspi KOS-063, valkoinen9.00 €

Tällä ihon hoito-raspilla elvytät verenkiertoa ihon pintakerroksissa ja puhdistat kuolleen ihokerroksen helposti. Langoista solmittu pinta tuntuu miellyttävältä käyttää, se ei revi ihoa, voit käyttää sitä myös kasvojen iholla. Se on kuitenkin sen verran karhea pinnaltaan että tunnet sen parantavan verenkiertoa ja siitä johtuen lämmittävän ihoa.

Pinnan käsin solmittu lankakerros on tehty puukeskiön ympärille, muotoilu sopii hyvin käteen.  Halkaisija n. 7-8 cm. Ihon hoito-raspin voit pestä helposti vedellä ja miedolla saippualla..

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Tigontaf Argane Shampoing Anti-Chute (KOS-049)

argan-shampoo-ihonhoito-KOS-049-1.JPG&width=280&height=500
Hiuspohjaa kostuttava ja hiustenlähtöä hillitsevä shampoo, rauhoittaa kutiavaa päänahkaa.
Kaikki tämän shampoon aineosat ovat luonnosta, mitään keinotekoisia kemikaaleja ei ole käytetty, koska useimmilla ihmisillä niistä löytyy herkkää päänahkaa ärsyttäviä yhdisteitä.
Tigontaf Argane Shampoing Anti-Chute..
Hinta: 24.90 €

Tigontaf Argane ihonhoitoseerumit, useita erilaisia (KOS-058 - KOS-060)

argan-ihonhoito-seerumit-KOS-058-KOS-060.JPG&width=280&height=500
Erittäin korkealuokkaiset Tigontaf Argane ihonhoito-seerumit! Marokkolaisia Tigontaf Argane -ihonhoitotuotteita arvostetaan korkealle, niitä viedään jopa Saudi Arabiaan ja Dubaihin, jossa vaaditaan ihonhoitotuotteilta täydellisyyttä. Kolme suosituinta Tigontaf Arganen kasvojenhoitoseerumia ovat tässä:..
Hinta: 29.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »