Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nahkarahi 60 X 60 X 40 cm (PO-208, tilaustuote)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Nahkarahi PO-208, tyhjänä260.00 €
Nahkarahi PO-208, täytettynä355.00 €

Tämä pouffi on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.

Suurikokoinen pehmeän jämäkkä nahkarahi sopii hyvin myös istuimeksi korkeutensa takia (40 cm). Kuvissa se on täytetty melko kovaksi, hieman pienemmällä täytemäärällä yläpinnasta tulee tasaisempi, jolloin rahi käy hyvin myös pöytätäsoksi esimerkiksi suurikoisen tarjottimen alle. 

Voit tilata rahin tyhjänä tai valmiiksi täytettynä: täytemateriaali käytämme flokkia, joka on sen verran tukevaa että rahia voi kayttää hyvin myös istuimena. Pohjassa on vetoketju josta saat avattua rahin ja voit lisätä tai vähentää täytettä oman mieltymyksesi mukaan. Mikäli pouffisi tulee parkettilattialle, voit halutessasi tilata siihen myös vetoketjun vetimen päälle tehdyn suojan. Tämänkin pouffin on valmistanut sopimusvalmistajamme Marrakechissa.

Mitat:

pituus n. 60 cm

leveys n. 60 cm

korkeus n. 40 cm

HUOM: ruskean sävyisissä pouffeissa joidenkin nahkapalojen värisävyt saattavat hieman erota kuvissa näkyvistä sävyistä, koska nahan värjäys tehdään nahkaöljyllä eikä täsmällisiä sävyjä voida siksi tarkasti ennakoida. Jos haluat määritellä sävyt tarkemmin voit soittaa meille 040 1997800.

Nahkapouffien puhdistus- ja hoito-ohjeet löydät tästä.

Hyvä tietää nahkaraheistamme:

- nahka on vahvaa pässin nahkaa tai naudan selkänahkaa, jotka tiheäkuituisina eivät veny yhtä helposti kuin naudan vatsanahka >> rahisi säilyttää muotonsa kauemmin kuin naudan vatsanahasta valmistetut rahit

- ommel on tehty niin että se vastustaa nahkapalojen pyrkimystä erota toisistaan kovan rasituksen alla >> saumoihin ei ilmesty vanhemmitenkaan rakoja

- La Vie De Marrakechin palvelut: jos nahkarahisi vaurioituu voimme toimittaa sen takaisin valmistajalle, joka vaihtaa vahingoittuneet nahkapalat uusiin >> pidempi käyttöikä koska rahi on myös korjattavissa kohtuukustannuksin

Suosittelemme myös

Nahkarahi / pouff "Mini" 40 X 25 cm (PO-193, tilaustuote)

marokkolainen-nahka-pouffi-rahi-PO-193-1.JPG&width=280&height=500
Tämä pouffi on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Tämä kaunis pienikokoinen nahkapouffi on samaa korkeaa laatua kuin muutkin nahkapouffimme. Väri on musta, myös koristesaumat on tehty mustasta langasta. Pouffin yläosan keskelle ei ole ommeltu koristekuviota, mutta jos haluat sellaisen..
Hinta: 99.00 € - 124.00 €

Nahkarahi / pouff "Traditionnel" 50 X 35 cm (PO-222)

marokkolainen-nahka-rahi-pouffi-PO-222-11.JPG&width=280&height=500
Nahkarahi, pouffi, jalkarahi, monta nimeä: jalkatyyny, jota voit käyttää myös istuimena tai vaikka pöytänä tarjottimen alla. Tämän rahin / pouffin väri on porkkanan väriä hieman voimakkaampi oranssi, saumat ovat valkoiset. Sopimusvalmistajamme Marrakechissa ompelee rahimme vahvasta pässin tai vuohen..
Hinta: 105.00 € - 144.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »